Kampanj på Pergola

6 st produkter
Kampanj
687821(2).jpg

En pergola är ett utmärkt val för dig som drömmer om ett mysigt krypin i din trädgård, ett extra rum i det fria med plats för avkoppling och umgänge under härliga sommardagar. Ge din trädgård en helt ny dimension med en pergola från Trademax. Hos oss hittar du ett brett utbud av pergolas i en mängd olika storlekar och modeller som passar bra för såväl rymliga trädgårdar, som altaner, terrasser och soldäck. Välj mellan pergolas med eller utan tak, tillverkade i impregnerad furu, järn eller lättviktig kanalplast. Dyk ner i vårt gedigna pergolasortiment och hitta det passar just din uteplats!

En pergola skapar rum, skugga och lä i trädgården

Med en pergola kan du med enkla medel skapa ett öppet uterum som sätter guldkant i din trädgård eller på din uteplats. Vi på Trademax erbjuder pergolas i en mängd olika utföranden och storlekar för såväl den lilla uteplatsen som den rymliga trädgården. Här hittar du allt ifrån mindre pergolas med enkelt formspråk för ett dekorativt inslag i din trädgård, till större modeller som ger svalka och solskydd under varma sommardagar. Montera din pergola mot en fasad och vipps så har du skapat ett extra uterum, eller placera den helt fristående i trädgården och låt bli din alldeles egna drömmiga oas. Med en pergola med tak får du bekvämt utrymme att njuta i oavsett om du vill komma i skymundan från solen starka strålar, eller när det stilla sommarregn strilar. Inred den med matgrupp eller varför inte en mysig loungegrupp. Tillsätter man dessutom infravärme kan den avnjutas långt in på höstsäsongen. Vi utlovar riktigt hög mysfaktor!

 

Vackert blickfång i trädgården eller på altanen

Pergola kommer från det italienska ordet som betyder lövgång eller lövsal, ett passande namn med tanke på dess öppna konstruktion vars stomme vanligtvis pryds av klättrande växter. Det bästa med en pergola är att den kan se ut lite som man själv vill. Låt den prydas med grönska och vackra kläng- och klätterväxter, så nära ett orangeri man kan komma, minus glasfönster. En pergola är även en vacker lösning som insynsskydd. På Trademax vill vi se till att du har många olika alternativ att välja mellan. Hos oss kan du välja mellan varianter utan tak eller pergolas med öppet tak i ribbverk, tätt tak med kanalplast eller lättare tak i tyg eller segel. Eller varför inte plantera klätterväxter som breder ut sig och utgör ett blomstrande tak? Hos oss kan du välja mellan pergolas i tryckimpregnerat virke eller järn. Impregnerat trä är både hållbart och vackert, men kräver visst underhåll för att skyddas mot mögel under fuktiga förhållanden till skillnad från järn som är helt underhållsfritt. Med om du, liksom vi älskar träets vackra utseende, så se bara till att underhålla din träpergola med jämna mellanrum för att behålla dess hållbarhet. Du hittar möbelvård för trämaterial här.

 

Böjd pergola

En pergola behöver inte byggas med raka linjer och räta hörn, en pergola med formen av en blomsterbåge är både vackert och kreativt. Placera flera enskilda pergolas längs med en gång och skapa en blomstrande pergolagång, eller bilda en välkomnande entré med en pergola med grind. Det är en underbar känsla att hälsas välkommen av en blomstrande båge! Låt stommen bli överväxt av blomster och grönska, och varför inte addera en effektfull ljusslinga som lyser upp din trädgård när mörkret faller. Med en pergola följer mängder av möjligheter. Välkommen att inspireras! Skulle du ha några frågor eller funderingar så finns vår kunniga och tillmötesgående kundsupport här för att hjälpa dig.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Vattentät
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj