James Loungegrupp Vänster

Vit/Glas Bord

-38%
Artikelnummer: 708495
Antal
1

Specifikationer

Övrigt
FärgnamnGrå
Färg
UtseendeTygGlasKonstrotting

Detaljerade specifikationer

1 st - James Vänster
Vit
Mått
Bredd196 cm
Höjd85 cm
Djup75 cm
Övrigt
VarumärkeComfort Garden
SerieJames
Färg
1 st - James Bord 85x145 cm
Vit/Glas
Övrigt
VarumärkeComfort Garden
SerieJames
FärgnamnVitGrå
Färg
UtseendeGlasKonstrotting
Material
MaterialtypKonstrottingAluminiumGlas
Mått
Bredd85 cm
Längd145 cm
Höjd67 cm

Produktinformation

James loungegrupp med en stor och rymlig hörnsoffa att sjunka ner i. Den sköna loungesoffan ackompanjeras av ett loungebord i samma stil med en toppskiva av glas. Bekväma dynor, skönt vinklade ryggstöd och en samtida design. James är en loungegrupp som passar lika bra till eftermiddagskaffet i solen som en kvällsbjudning med familjen.

 • Dynor ingår
Material och skötselråd
Möblerna är tillverkade av konstrotting, ett utmärkt material för utomhusbruk. Den hållbara konstruktionen är väderbeständig och klarar av att stå ute året om. Materialet är i princip underhållsfritt och behöver endast torkas av med en fuktad trasa vid behov.
 • För att hålla möblerna rena och fina extra länge rekommenderar vi att du täcker möblerna med ett möbelskydd under tiden som de inte används.
 • Dynorna förvarar du inomhus eller i en dynlåda. Vintertid bör dynorna förvaras på ett torrt ställe med god ventilation.

James är en populär serie utemöbler från varumärket Comfort Garden som påminner mycket om vardagsrumsmöbler. Därför är det fullt möjligt att skapa en hemtrevlig och mysig miljö även utanför husets väggar. Möblerna är tillverkade av konstrotting, ett slitstarkt material som dessutom är underhållsfritt. Med serien James på din uteplats garanterar du många sköna stunder och avkoppling.

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

 • Måndag - Fredag:
  08:00 - 17:00
 • Lördag:
  Stängt
 • Söndag:
  Stängt