Orangeri och uterum 19,2m²

Artikelnummer: 1139261
Antal
1
5% extra rabatt! Kod:
4d 5h 52m 1s
Gäller på hela sortimentet samt även redan prissänkta produkter. Ange kod i kassan.

Specifikationer

Övrigt
FärgnamnSvart
Färg

Produktinformation

Orangeri och uterum - Kvadratiskt premium-växthus 19,2m²

Stort och exklusivt orangeri och uterum - Kvadratiskt växthus på 19,2m² i en rejäl extraförstärkt konstruktion med väl tilltagna mått på stommar och material. Konstruktionen är uppbyggd av kraftiga aluminium-stommar anpassade för svenska förhållanden. Växthuset passar perfekt att användas som trevligt uterum/orangeri för kyliga svenska vår- och höstkvällar! En kraftig sockel i 1,0-1,5mm galvaniserat aluminium till ett värde av 5995kr medföljer.

Tilltagen konstruktion med rejäla aluminiumprofiler

Detta orangeri har väggar av 4mm solid, klar polykarbonat, och tak av tåligt 8mm kanalplast. Stommen består av rejäla aluminiumprofiler tillverkade av 1,6-3,5mm tjock aluminium. Stommarnas diameter är 25-50mm.

Kanalplasten är UV-beständig, vilket gör att materialet skyddar mot den farliga UV-strålningen i växthuset och även bidrar till längre livslängd för kanalplasten då beläggningen även hindrar att de farliga UV-strålarna bryter ner och missfärgar plasten. En annan fördel med kanalplast är att klimatet och temperaturen inne i växthuset blir jämnare.

Denna kraftiga konstruktion gör att detta orangeri är väl lämpat att användas för svenskt klimat. Totala vikten är på hela 435kg (exkl emballage) vilket säger en del om vilken mängd material som använts i denna produkt.

Många billiga lusthus på marknaden är tillverkade i tunnare enkelprofiler vilket ger sämre hållbarhet för vind och snö, för att kunna hålla nere priset. I vissa fall endast i 1,0-1,2mm tjocklek på hela konstruktionen. Handlaren anger då vanligtvis inte något om konstruktionen i produktinformationen, så ta reda på vilken typ och tjocklek på konstruktion som används före köp, då detta i stor utsträckning påverkar både hållfasthet och pris.

Lusthus med väl tilltagna dimensioner

Detta lusthus är i extra förhöjt, vilket innebär en takhöjd på hela 334cm i mitten, och 202cm vägghöjd. Detta ger en otrolig rymd inne i växthuset samtidigt som en rejäl vägg/tak höjd ger dig utökad odlingsvolym och är även nödvändig om du vill använda orangeriet som uterum/lusthus.
Växthusets har en kraftig dubbeldörr med gångjärn och låssystem. Dörröppning är 192cm hög och 126cm bred.

2 öppningsbara sidofönster ingår.

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt