Pelletsgrill

7 st produkter
1728927(11).jpg

Grilla med pellets är smidigt och resultatet blir en ny upplevelse. En pelletsgrill har många möjligheter och du kan grilla i princip vad som helst. Pelletsgrillen passar dig som tycker om att grilla länge och vill ta din grillning till en ny nivå. Välkommen att utforska Trademax sortitment på pelletsgrillar.

Vanliga frågor och svar

Hur fungerar en pelletsgrill?

Grillen är utrustad med en behållare som du fyller med vald smak av träpellets. Tryck sedan på start och välj rätt temperatur. Pelletsen kommer sedan tillaga dina råvaror och ge en härlig rökupplevelse.

Vad ska jag tänka på vid val av pelletsgrill?

Det som kännetecknar pelletsgrillar är att de alla är utrustade med olika funktioner som ska förbättra och förenkla din grillning. Vissa pelletsgrillar erbjuder möjlighet till bakning, bräsering och stekning. Du bör därför ha funderat på vilka funktioner som passar dig och välja grill efter det.

Vem kan ha en pelletsgrill?

Vem som helst kan ha en pelletsgrill. Men den passar bäst dem som tycker om att grilla länge, då det i regel tar lite längre tid med en pelletsgrill. Grillen är inte komplicerad att använda, så du behöver inte vara teknisk för att kunna använda grillen.

Vilka pellets behöver jag?

Det beror på vilken smak du vill ha. De pellets till grill som används är gjorda av trä. Här kan du själv bestämma vilken smaksättning du vill ha. De finns i barbecue, hickory, äpple och nöt som förhöjer din smakupplevelse.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Grilltyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar