Yogamattor REA

3 st produkter
Black Friday
1435163(12).jpg

Passa på att skaffa en yogamatta på vår REA

En yogamatta gör det skönt och bekvämt att sitta eller ligga på golvet och göra övningar. De yogamattor som du hittar på rea hos oss på Trademax kan användas till yoga-, meditation- eller fitnessövningar och är lätta att rulla ihop och ta med.

Vilka sorters yogamattor finns på rea?

De yogamattor som du hittar på rea hos oss på Trademax finns i olika kvalitet men har alla det gemensamt att de är mjuka och sköna att lägga ut på golvet. En yogamatta används för flera sorters träning. När du väljer din yogamatta ska du tänka på hur du mest kommer att använda den. En del mattor är tillverkade av mjukare naturmaterial som är till för lugnare övningar där du inte behöver ta spjärn eftersom de kan glida. Yogamattor av gummi ligger bättre på plats om du rör dig mer under träningen.

Är en yogamatta på rea bra?

Alla de yogamattor som du hittar hos oss på Trademax håller hög kvalitet och fyller sin funktion som mjukt underlag på olika sätt. De mattor som finns på våra rea kommer från vårt ordinarie sortiment är därför av hög kvalitet. Välj den typ av matta som passar dina övningar bäst. För stillasittande meditation eller lugna yoga- eller stretchövningar kan du välja en mjuk yta på din yogamatta, medan rörliga övningar där du sträcker ut kräver en matta som inte glider. Har du frågor om våra yogamattor som finns på rea är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.

Filtrera & sortera
Black Friday
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Black Friday