Perseus Spabad med Lock

- 27 Jets | 2 Liggplatser

Om produkten
Översikt

Visst lockar tanken av ett eget hemmaspa? Perseus Spabad ger dig möjligheten att koppla av och lyxa på hemmaplan efter en lång arbetsdag på jobb. Designen är stilren och anpassad efter vårt kalla, nordiska klimat med isolering för att bibehålla värmen. De inbyggda LED-ljusen ger en stämningsfull badstund och lyser upp i mörkret.

Om spabadet
Perseus utebad har en modern utformning med två exklusiva liggplatser, perfekt för kärleksparet eller det lilla hushållet. Två bekväma nackkuddar gör det extra skönt att luta sig tillbaka och den läckra fontänen på ena sidan bidrar med extra stämning!

  • Styrsystemet kommer från marknadsledande Balboa
  • 2 kraftfulla pumpar
  • 17 massage-jets för lyxig massage
  • 10 air-jets (med något mjukare tryck än massagejets)
Hydroterapi, för ökat välmående
Värmen från vattnet är avkopplande och uppmjukande. Dessutom är spabadet utrustat med två typer av jetstrålar, massage-jet (vatten) och air-jet (luft). Vattenstrålarna har ett högre tryck och ger en djupare massage än luftstrålarna som är något mjukare. Jetstrålarna är strategiskt placerade för att ge välbehövlig massage där du behöver det som mest.

Extra: Spabadet är förberett med en wifi-anslutning, så att du kan köpa till en wifimodul och styra spabadet med hjälp av en enkel app!

Specifikationer
Produktinformation
Leverans
Kundsupport
54 995
:-
Delbetala från: 1 200:-/Månad
Fri leverans inom 5-10 vardagar
Prisgaranti
1 års öppet köp
Fri frakt
TillbehörStartpaket kemikalier
Se 1 alternativ
Välj till
TillbehörWifi-modul
Se 1 alternativ
Välj till
Trustpilot
Såhär tycker våra kunder om oss:
BraTrustpilotRate
Baserat på 58576 recensioner
Lätt att beställa
Lätt att beställa, tydlig information, levererades snabbt o enligt utlovad tid. Byrån jag beställde har fin kvalitet och stämmer bra överens med bilderna ( dock hade jag missat att jag skulle montera den själv och det var lite knepigt..).
Pia 2020-08-11
enkelt och snabbt!!!
enkelt och snabbt!!!
Efrem Ghirmay Arefayne 2020-08-11