Iberspa Swimspa Fitness

4 Personer

Artikelnummer: 675469
Klicka för att förstora bilden
  Kvantitet
  1

  Specifikationer

  Produktinformation

  Ett högkvalitativt spabad som passar perfekt för familjen! Dessa spabad är framtagna av Iberspa som är en av världens mest framstående spabadsleverantörer. Spabadet kombinerar den höga kvaliteten med en snygg design och hög driftsäkerhet. En mycket god investering för såväl ditt hem som kropp och själ!

  Iberspa Swimspa Fitness är ett mångsidigt swimspabad anpassat för mindre utrymmen, med måtten 400x230 cm. Ett swimspa är den perfekta kombinationen av bubbelpool och simdel. En mini-pool för barnen att bada i, och två meters yta att motionssimma på. Dessutom finns möjlighet till massage på någon av de ergonomiska spaplatserna. Utan tvekan det ultimata familjespabadet!

  I simdelen finns gott om plats att träna simning motströms. Med fyra kraftfulla jetstrålar kan du simma eller gå utan uppehåll, mot strömfunktionen. Du kan också göra fitnessövningar med hjälp av de rostfria handtagen. Efter motionspasset kan du belöna dig med en skön och avslappnande stund i massagedelen. Ett perfekt sätt att både kunna koppla av och få motion, året om.

  Ett komplett och energieffektivt spabad

  Spabad från Iberspa är konstruerade av hållbara och högkvalitativa material och komponenter, för att de ska tåla olika väderförhållanden och tidens gång.

  Swimspa Fitness levereras med ett färgterapisystem med fem LED undervattensspotlights, där du själv bestämmer om belysningen ska skifta färg eller inte. Det ingår även fyra högtalare och en subwoofer av toppkvalitet som ansluts till din mediaenhet via Bluetooth.

  Swimspa Fitness har en tystgående pump och ett desinficerande system som med ultraviolett ljusbehandling använder upp till 80% mindre vatten. Kristallklart vatten, avkoppling och aktivitet i en omslutande atmosfär av ljus, färg och spektakulärt ljud; kort och gott, en ovärderlig upplevelse.

  Behöver du hjälp?

  Ring oss på 042 - 17 21 60

  En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

  Öppettider:

  • Måndag - Torsdag:
   08:00 - 19:00
  • Fredag:
   09:00 - 16:30
  • Lördag:
   10:00 - 14:00
  • Söndag:
   10:00 - 14:00

  Kunder som tittade på produkten var också intresserade av

  Rekommenderade produkter