Exklusiv Rund Pool Ovanmark

350x150 cm

-12%
Artikelnummer: 545466
Välj tillbehör
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd350 cm
Längd350 cm
Höjd150 cm
Antal
Antal Pumpar1
Antal Liter19000
Övrigt
SerieExklusiv
Spänning (V)220 V

Produktinformation

Poolpaket med en exklusiv rund ovanmarkspool som har en riktigt stabil poolstomme och som levereras med högkvalitativa komponenter såsom ett kraftfullt sandfilter och en rostfri stege. 

Det är stålväggens tjocklek som är avgörande för poolens stabilitet. Den här poolen med ett djup på 150 cm har en 0,8 mm tjock stålvägg som är galvaniserad och klädd med ett polyesterskikt. En profilerad skena fäster ihop stålväggen och gör poolen enkel att montera då stålväggen inte behöver skruvas ihop för hand. En profilerad skena ger dessutom extra stabilitet.

Standardutförandet är en blå liner på 0,6 mm. Linern fästs efter montering av toppskenor på insidan av poolen. Enkelt linerbyte eftersom eventuella kantstenar inte behöver tas bort.

I poolpaketet ingår ett kraftfullt sandfilter på 4 m³/h, komplett bräddavlopp utrustat med inloppsmunstycke, vinterplugg, lock till bottensugningen och filtersand. Dessutom en exklusiv rostfri stege med 2x5 steg och plattform, Ø 43 mm holmar och halkskydd på stegen. Rörsystem med Ø 50 mm för ett ökad vattenflöde, förbättrad filtration och lättare att ansluta ett värmesystem. I poolpaketet ingår också respektive antal PVC slang, kulventil, vinklar och kopplingar som krävs för att bygga ihop poolen. Inklusive bottenskyddsmattan som skyddar linern mot vassa föremål som kan förstöra linern och ger en angenäm känsla när man går på poolbotten. Ovanmarkspooler med 150 cm höjd måste av statiska orsaker grävas ned minst 1/3 i marken.

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt