Colorado Premium Ovanmarkspool

490/450 cm

Artikelnummer: 106874
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd490 cm
Längd490 cm
Diameter490 cm
Höjd120 cm
Diameter invändigt450 cm
Material
MaterialtypFuruMassivt trä
Övrigt
VarumärkeChemoform
SerieColorado Premium
Färg
Typ av poolOvanmark
Volym (L)17400 L
Stålvägg0,4mm
Liner0,3mm
Topp- och bottenskenorPVC
Räcke24 cm
Träram22 mm
UtseendeTrä

Produktinformation

En egen pool är det perfekta sättet att svalka sig under heta sommardagar. Med Colorado Premium kan du njuta av den svenska sommaren på bästa sätt - i din egen trädgård. Colorado är en ovanligt stabil träpool med en stålväggsstomme som är klädd med en ram i massivt trä. Det gör att poolen har en robust konstruktion. Tack vare den snygga träramen smälter poolen in i trädgården på ett fantastiskt sätt. 

Monteringsanvisning
Poolstommen består av en 0,4 mm tjock stålvägg och träramen består av tryckimpregnerad furu som ger poolen extra stabilitet. Se till att underlaget är horisontellt när du monterar poolen. Efter att du lagt ut bottenskyddsmattan (ej inkluderad) och bottenskenor sätter du i poolväggen och skruvar ihop den. Den blå linern är 0,3 mm tjock och fästs över poolkanten. Colorado levereras som ett komplett set. Även träramens delar är anpassade för en snabb och enkel montering. Träramen består av massivt trä, 22 mm tryckimpregnerad furu som kan lackas eller oljas. Stabila 24 cm breda räcken och vertikala stag ger inte bara ett snyggt utseende utan stärker också poolens stabilitet och funktionalitet.

Detta ingår
- Sandfilteranläggning på 4 m³/h
Bräddavlopp och inlopp
Poolslang
- Filtersand
- Plattformsstege med 2x3 steg
Poolskydd (dras över poolkanten och fixeras med hjälp av spännlås)

Övrigt
- Det finns möjlighet att uppgradera din pools komponenter både funktions- och utseendemässigt, till exempel lägga till en rostfri stege eller en solfångare.
OBS! Placera alltid poolen på en bottenskyddsmatta som skyddar mot vassa föremål som kan förstöra linern. Vid montage utan bottenskyddsmatta gäller inte linerns garanti. 

pdf_icon.jpg
Klicka här för
monteringsanvisning

Varumärke

Chemoform

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt