Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Kampanj påHoward fåtölj

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

En Howard-fåtölj är en tidlös klassiker som förmodligen alltid kommer att passa i de flesta svenska vardagsrum. Howard-fåtöljer går helt i stil med skandinavisk trend och design, med ett välgenomtänkt hantverk där dynorna byggts upp av högkvalitativt kallskum. Trademax ger dig möjligheten att köpa en klassisk Howard-fåtölj till ett lägre pris, utan att tumma på kvaliteten. Dessutom finns fåtöljen i ett flertal olika utföranden, vilket ger dig ytterligare möjlighet att anpassa fåtöljen efter din personliga smak och stil.

Howard – tidlös elegans med anor

Howard-fåtöljer är klassiska fåtöljer som tack vare sitt tidlösa och lyxigt eleganta utseende platsar i många miljöer och inredningsstilar. En Howard-fåtölj är både skön att sitta i och att se på, och den smälter in lika bra i hallen som i sovrummet eller finrummet. Möbler i Howard-stilen har blivit populära genom decennier, tack vare ett gott hantverk, välarbetade detaljer och en design som står sig över tid. Visste du att den första Howardsoffan tillverkades redan på 1800-talet? Med andra ord; en riktig klassiker som håller! Möblerna har djupa sitsplymåer och stoppningen har en kärna i kallskum och dun för högsta komfort och följsamhet. På Trademax kan du välja mellan många olika tyger i en uppsjö av färger, så att du kan hitta den skräddarsydda modellen för dig.  

Vill du ha en soffa i samma stil erbjuder vi även ett brett utbud av Howard-soffor. Men, en Howard-fåtölj gör sig förstås också bra på egen hand, i gästrummet eller någon annanstans där du vill ha en fåtölj som talar sitt tydliga språk i inredningen samtidigt som den är riktigt komfortabel. Vi på Trademax ser fram emopt att hjälpa dig hitta din favorit bland Howard fåtöljer från vårt breda sortiment. Ta en titt här i webbshopen eller besök någon av våra showrooms.