Noelia Mittmodul Sammet

Rostrosa

Artikelnummer: 655670

Specifikationer

Mått
Bredd88 cm
Höjd82 cm
Sittdjup70 cm
Sitthöjd42 cm
Sittbredd88 cm
Totaldjup sits88 cm
Totalhöjd82 cm
Material
Materialtyp100% Polyester sammet
Antal
Sittplatser1 st
Övrigt
VarumärkeConcept 55
SerieNoelia
FärgnamnRosa
Färg
StilModern
TygnamnEdna 4
UtseendeSammet
Garanti10 år
youtube thumbnail

Produktinformation

Noelia är soffserien som har allt du söker! Här finns multifunktionella modulsoffor, fåtöljer och fotpallar i diverse utföranden. Det här är en nätt och snygg mittmodul på upphöjda ben med tillhörande kuvertkudde.

Utöver en utmärkande modern design med en klädsel i sammet, har mittmodulen kvalitét av bästa slag. Den har fasta sittplymåer som håller sig på plats och erbjuder ett skönt stöd som faller de flesta i smaken. Noelia har en jämn komfort tack vare att soffans stomme och dess plymåer är uppbyggda av nozagfjädrar.

Mittmodulen med tillhörande kuvertkudde kan smidigt kombineras med andra separata moduler i serien. Varför inte kombinera den med en extra mittmodul eller en fotpall? Mittmodulen fungerar även perfekt som en fåtölj och passar i de flesta rum. Det mjuka sammetstyget tillför mittmodulen och ditt hem en elegans som passar alla typer av tillfällen.

Serien Noelia
Serien Noelia består av tidlösa soffor, fåtöljer och fotpallar. Möblerna har en modern design och stor flexibilitet, vilket gör att de passar i de flesta hem! Kombinera precis hur du vill genom att använda en mittmodul som fåtölj eller skapa dig en mysig hörnsoffa. Noelia erbjuds i linnetextur och snyggt sammetstyg. Välj bland en rad olika modeller och färger till ett bra pris!

Varumärke

Concept 55
Concept 55

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt