Noelia Hörnmodul

Linnebeige

-41%
Artikelnummer: 655679
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd88 cm
Höjd82 cm
Sittdjup70 cm
Sitthöjd42 cm
Sittbredd70 cm
Totaldjup sits88 cm
Totalhöjd82 cm
Material
Materialtyp100% polyester
Antal
Antal sittplatser1 st
Övrigt
SerieNoelia
FärgnamnBeige
Färg
StilTidlös
UtseendeTyg
TygnamnLinné 1
youtube thumbnail

Produktinformation

Noelia är soffserien som har allt du söker! Här finns multifunktionella modulsoffor, fåtöljer och fotpallar i diverse utföranden. Denna snygga och nätta hörnmodul har upphöjda ben och en stor tillhörande kuvertkudde som medföljer.

Utöver en utmärkande modern design med en klädsel i linnetextur, har hörnmodulen kvalitét av bästa slag. Den har fasta sittplymåer som håller sig på plats och erbjuder ett skönt stöd som faller de flesta i smaken. Noelia har en jämn komfort tack vare att soffans stomme och dess plymåer är uppbyggda av nozagfjädrar.

Hörnmodulen med tillhörande kuvertkudde kan smidigt kombineras med andra separata moduler i serien. Varför inte kombinera den med en extra hörnmodul eller en fotpall? Hörnmodulen fungerar även som en fåtölj och dess nätta storlek göra att den passar i de flesta rum. Den stilrena linnetexturen tillför hörnmodulen och ditt hem en elegans som passar alla typer av tillfällen.

Serien Noelia
Serien Noelia består av tidlösa soffor, fåtöljer och fotpallar. Möblerna har en modern design och stor flexibilitet, vilket gör att de passar i de flesta hem! Kombinera precis hur du vill genom att använda en mittmodul som fåtölj eller skapa dig en mysig hörnsoffa. Noelia erbjuds i linnetextur och snyggt sammetstyg. Välj bland en rad olika modeller och färger till ett bra pris!

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt