Isabella 4-sits Soffa med Schäslong Vänster

Mörkgrå

Om produkten
Översikt

Isabella L-soffa vänster är en soffa med fokus på komfort och design. Utmärkande för Isabella är de inkluderade nackstöden som avlastar nacken på ett ergonomiskt sätt. De är inte bara bra från en bekvämlighetssynpunkt utan också ett snyggt tillbehör som ger soffan det lilla extra. Soffan har även ett öppet avslut som ger dig extra utrymme att bre ut dig. Fördelen med L-soffor är att de ramar in vardagsrummet utan att begränsa åtkomligheten. 

Isabella är en stabil soffa som håller en mycket hög kvalitet. Med en stomme av massivt trä, plywood och chipboard kan du räkna med soffan i många år framöver. Sitsen har en zig-zag fjädring som ger en skön och följsam soffa. Sits- och ryggplymåer är fyllda med polyeterskum respektive skuren polyester som ger formfasta dynor och en suverän sittkomfort. Isabella är klädd i ett slitstarkt och grått tyg. 5 nackstöd ingår!

Specifikationer
Produktinformation
Leverans
Kundsupport
Varumärke
KAMPANJ
15%
14 495
:-
Du sparar:2 500:-
Delbetala från: 350:-/Månad
7% extra rabatt! Kod:
3d 20h 4m 45s
Gäller även prissänkta produkter. Ange koden i kassan.
Fri leverans inom 4-6 veckor
Fri frakt
Prisgaranti
10 års garanti
Färgnamn:Mörkgrå
Ljusgrå
+ 0:-
Mörkgrå
+ 0:-
Trustpilot
Såhär tycker våra kunder om oss:
BraTrustpilotRate
Baserat på 57661 recensioner
I'm so happy to have my money back from…
I'm so happy to have my money back from these scammers. All thanks to Mrs Kathy for helping me recover my funds. Check my headlines for her mailing details.
Wilson Peter(kathylewis364@gmail .com 2020-07-10
Hyfsat snabb leverans för att vara ett…
Hyfsat snabb leverans för att vara ett möbelföretag. Tyckte den leveranstid som angavs stämde överens för produkten. Trevligt bemötande av speditör. Ett minus är att produkten jag köpte är ändå ganska dyr, men när jag skulle skriva ihop den så passade inte alla delar helt hundra. Så vissa skruvar är inte helt åtdragna för det går inte.
Kund 2020-07-09
Tillbehör
Textilimpregnering 500 ml
799
:-
Textile Clean & Protect Kit
949
:-
Conditioner Vinyl Konstläder
749
:-