Dahlia Dagbädd

Vintage Brun/Guld

Artikelnummer: 706073
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd185 cm
Djup75 cm
Sitthöjd40 cm
Övrigt
SerieDahlia
FärgnamnBrun
Färg
StilRustik
UtseendeLäderMässing

Produktinformation

Dahlia dagbädd i vintage brun har en dekorativt quiltad ovansida och är klädd i tyg med läderliknande utseende. Dagbädden har en lång historia men har fått ett riktigt uppsving de senaste åren. Dahlia är en utmärkt vilosäng, extra sittplats och ett minimalistiskt alternativ till soffa om du inte bara vill ha den som en vacker inredningsdetalj.

 • Lyxig vilobänk att sträcka ut på.

Material och skötselråd

 • Möbeltyget har ett Martindalevärde på 35 000. Martindale är ett mått på hur slitstarkt ett tyg är. För att ha något att jämföra med brukar ett värde på åtminstone 15 000 rekommenderas till hemmiljö och 30 000 till offentlig miljö där slitaget i regel är större.
 • Impregnera tyget med Textile Clean & Protect Kit för att få en möbel som håller i många, många år framöver. Produkten ger ett bra skydd och motverkar att fläckar fastnar.

Dahlia är en elegant möbelserie med en stor bredd av vackra sittmöbler för hemmet. I vackra material som sammet och läder ger serien ett stilfullt intryck och lyfter ditt hem till nya höjder. I serien kan du hitta allt ifrån tjusiga dagbäddar, fåtöljer och propra soffor till fotpallar i olika storlekar, former och färger.

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

 • Måndag - Fredag:
  08:00 - 17:00
 • Lördag:
  Stängt
 • Söndag:
  Stängt