Kampanj på 3 sits soffa

98 st produkter
1491895(1).jpg
Kampanj

Soffan är hemmets hjärta. En tresitsig soffa är perfekt för alla hushåll och passar lika bra för barnfamiljer som den gör i första lägenheten. Med plats för tre finns det alltid någonstans att placera gästen, eller chipsskålen om du nu hellre vill det.

Skapa hemmets hjärta med en 3-sitssoffa

Vilket material ska jag välja till min tresitssoffa?

Den som har barn eller djur hemma kanske helst av allt vill ha ett slittåligt material i syntet. Det kan också vara ett klokt val för dig som ofta äter i soffan. Vill du skapa den riktigt hemtrevliga miljön är det värt att satsa på ett naturmaterial, som bomull eller linne. Med rätt material kommer din tresitsiga soffa att bli en bra kompanjon.

Hur får jag min 3-sitssoffa att hålla sig fin?

När du tar hand om din soffa kommer den att ge dig mest komfort. Ett bra tips är att vända på soffkuddarna då och då. Då kommer de att hålla formen lite bättre, och soffan ser finare ut. Om en fläck skulle råka uppstå så använd bara rengöringsmedel som är avsedda för materialet på din soffa. Det är viktigt för att du inte ska slita på den i onödan.

Kan jag byta klädsel på min 3-sitssoffa?

Om du kan byta klädsel på just den soffa du är intresserad av, så kommer du att hitta information om det under fliken ‘Specifikationer’. För de soffor som inte har avtagbar klädsel kan du istället dekorera med filtar och stiliga kuddar för att experimentera med en ny look. Om du har frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Förvaring
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Avtagbar klädsel
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj