Howard Riviera 2-sits Soffa Sammet

- Lila

Om produkten
Översikt

Howard Riviera är en tidlös soffklassiker i modern tappning. Djupa sittdynor banar väg för en god sittkomfort och de rundade armstöden är prydda av karaktäristiska veck. Modellen är både enkel och elegant med mjuka, böljande former. Svarvade ben understryker den klassiska stilen och sammetstyget ger soffan ett härligt skimmer.

  • Bred och generös utformning.
  • Pikerat ryggstöd
  • Svarvade ben på metallhjul
  • Klädd i vackert sammetstyg.

Material och skötselråd
Sammetstyg är en textil med många fördelar. Tyget känns mjukt och lent mot din hud och ger en ombonad känsla till rummet. Dessutom ligger en aura av lyx över sammet och tyget kan skifta i färg beroende på hur ljuset fallet. Men hur tar man bäst hand om sammetstyg?

  • Dammsug försiktigt med ett mjukt munstycke för att ta bort damm och smuts. Du kan också använda en klädroller.
  • Om du spiller vätska på tyget – var snabb, så kan du kanske suga upp vätskan med en torr trasa innan det hinner gå in i tyget.
  • Supertips: Använd textilimpregnering för att skydda din nya möbel mot vätskor. Impregneringen ger en yta som är betydligt lättare att rengöra om olyckan är framme.
  • Sammetsluggen kan lägga sig, detta är naturligt och ses som en del av charmen med sammet. Vill du få luggen att resa sig igen kan du använda en mjuk borste eller en handångare på låg värme.

Howard Riviera är en serie eleganta stoppmöbler för soffliggaren. Trots soffmodellens klassiska ursprung som sträcker sig tillbaka till 1800-talet har Howard Riviera en oanad komfort med slitstarka tyg som gör sig utmärkta i ditt vardagsrum att använda och älska. Den klassiska stilen går inte att ta fel på, och förhöjer elegansen i vilket rum som helst. Kombinera soffor, fåtöljer och fotpallar från serien för att skapa ett harmoniskt vardagsrum med massor av stil!

Specifikationer
Produktinformation
Leverans
Kundsupport
8 495
:-
Delbetala från: 224:-/Månad
Fri leverans inom 4-6 veckor
Fri frakt
Prisgaranti
10 års garanti
Tyg:Vera 7
Vera 1
+ 0:-
Vera 2
+ 0:-
Vera 4
+ 0:-
Vera 5
+ 0:-
Trustpilot
Såhär tycker våra kunder om oss:
BraTrustpilotRate
Baserat på 58403 recensioner
Nöjd med allt.
Nöjd med allt.
Gerd Bengtsson 2020-08-05
Helt fantastisk kundtjänst som hjälpt…
Helt fantastisk kundtjänst som hjälpt mig till köpet!! Hon har kollat upp och ringt tillbaka flera gånger!! Många minus till Växjös personal som fortfarande inte hört av sig efter en vecka!!!
Christine 2020-08-05
Tillbehör
Textilimpregnering 500 ml
329
:-
Textile Clean & Protect Kit
349
:-
Conditioner Vinyl Konstläder
249
:-