Kinnabädden Venus Ställbar Säng 90x200 Fast

Ljusgrå

Om produkten
Översikt

Venus ställbar säng är en säng utöver det vanliga! Förutom fantastisk liggkomfort är den också utrustad med en mängd extra funktioner som gör att du kan njuta maximalt av din säng. Sängen har 5-zonad följsam pocketresår i den vändbara mellanmadrassen med egenskaper som formar sängen efter kroppen med maximal precision. En ställbar säng är perfekt för dig som vill äta, läsa, titta på TV och surfa på nätet i sängen. Rygg- och fotända kan höjas och sänkas för att de dig den perfekta komforten. Positionen reglerar du steglöst och enkelt med hjälp av en trådlös fjärrkontroll. Sängen är också utrustad med en extra nack-knäck så att du kan välja att bara höja huvudändan.

Med Venus ställbara säng har du möjlighet att påverka sängens komfort genom att välja sängens hårdhet i pocketkärnan. För en 180-säng kan du kan välja om du vill att sängen ska vara fast/fast (2 st 90-sängar med fast komfort), medium/medium (2 st 90-sängar med medium komfort) eller medium/fast (1 st 90-säng med fast komfort & 1 st 90-säng med medium komfort). Vid val av 1 st 90-säng väljer du mellan fast eller medium komfort.

Uppbyggnad

Bäddmadrass Summer/winter 40 mm latex
Bäddmadrassen summer/winter har en mängd praktiska funktioner som gör den här madrassen unik. Madrassen är kuvertsydd och försedd med inbyggda kanaler som gör att madrassen ventileras maximalt. Bäddmadrassen är tillverkad av latex som är ett naturmaterial som ger ett precist stöd för hela kroppen och är följsamt och starkt. Latexmadrasser är mjuka och elastiska och ger en stabil liggkomfort och fångar upp rörelser i sängen. Summer/winter har en unik funktion som gör att du kan vända på madrassen och anpassa den efter årstid eftersom den är stoppad med 500 g bomull på ena sidan och 500 g ull på den andra. Genom att vända på madrassen med jämna mellanrum förlänger du också livslängden eftersom den inte slits lika snabbt. Bäddmadrassen har en antibakteriell och kylande effekt tack vare invävda bambufiber i spegeln.

Resårmadrass (välj mellan medium eller fast)
Den vändbara pocketmadrassen har ett stort överdrag som gör det möjligt att vända och byta ut pocketkärnorna inuti. Detta låter dig enkelt påverka sängens hårdhet genom att välja på pocketkärnor i medium eller fast komfort. Det vändbara pocketsystemet i 5 zoner ger dig en ergonomisk ryggposition genom att fördela din vikt jämnt över hela madrassen. Madrassen anpassar sig därför lättare efter din kropp för att ge dig maximalt stöd och komfort för en djupare sömn. Pocketkärnorna innehåller Cooltex som är ett avancerat material med hög ventilationsförmåga och antimögel-egenskaper. Antiglide i överdragets ovansida håller bäddmadrassen på plats.

Ställbar botten
Stommen är uppbyggd av en 20 cm bred träram i svenskt furu av högsta klass som gör sängen mycket stabil. Den ställbara botten har 42 lameller vara 6 st är inställbara från mjukt till fast för att ge maximal komfort till höften. Du styr enkelt sängen med en kraftfull linakmotor med låg energiförbrukning med en trådlös fjärrkontroll. Du kan också välja att styra sängen genom din smartphone eller ipad genom att enkelt ladda ner en app och ansluta till linakmotorns bluetooth. Motorn är även utrustad med praktisk nattbelysning för att du enkelt ska kunna justera din position under hela natten.   

Det här sängpaket inkluderar:

 • Sängben Champagne 19 cm (4-pack)
 • 1 st pocketkärna fast komfort för 90-säng

Övrigt

 • Färg: Grå
 • Material: Trä (svenskt furu)
 • Möbeltyg: Sängen är klädd i skumlaminerat möbeltyg som är Ökotexmärkt. Det innebär att tyget och tråden är fri från kemikalier som kan vara skadliga vid kontakt med huden.
 • Mått: 90x200 cm - Höjd inkl. ben och madrass: ca 65 cm
 • Garanti

  • 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott orsakade av fabrikationsfel. Gäller ej skador som orsakas av konsument.
  • Linakmotorn har 5 års garanti vid normal användning.
  • Sättningar av bäddmadrass innefattas ej av garantin utan anses normalt vid användning. Noppning innefattas ej heller av garantin eftersom den normalt orsakas av konsument.

  Om Kinnabädden

  Kinnabädden har över 60 års erfarenhet av att bygga sängar. Med en säng från Kinnabädden får du äkta skandinavisk bäddkomfort, mycket hög kvalitet i material och hantverk och stor trygghet under många år framöver. Kinnabädden använder skickliga hantverkare där det behövs och utnyttjar modern produktionskapacitet där det behövs. Kinnabädden har på så sätt skapat förutsättningar för hög kvalitet och möjligheten att förverkliga drömmen om en skandinavisk kvalitetssäng!

Specifikationer
Produktinformation
Leverans
Kundsupport
Varumärke
Dagspris
9 495
:-
Delbetala från: 245:-/Månad
7% extra rabatt! Kod:
3d 19h 14m 23s
Gäller även prissänkta produkter. Ange koden i kassan.
Fri leverans inom 12-20 vardagar
Fri frakt
Prisgaranti
25 års garanti
Se produkt i butik
Notera att produktens utförande kan variera i butik
 • Butik i Gävle - Valbo
  Adress: Valbovägen 322, 81832 Valbo
  Öppettider: Vardagar 10:00-19:00, Lördagar 10:00-17:00, Söndagar 11:00-17:00,
  Midsommarafton & Midsommardagen: Stängt
 • Butik i Jönköping
  Adress: Solåsvägen 12A, 55303 Jönköping
  Öppettider: Vardagar: 10:00 - 19:00, Lördag: 10:00 - 17:00, Söndag: 11:00 - 17:00
  Midsommarafton & Midsommardagen: Stängt
 • Butik i Malmö - Svågertorp
  Adress: Nornegatan 5, 21586 Malmö
  Öppettider: Vardagar: 10.00 - 19.00, Lördag: 10.00 - 17.00, Söndag: 11.00 - 17.00,
  Midsommarafton & Midsommardagen: Stängt
 • Butik i Örebro
  Adress: Firmavägen 3A, 70236 Örebro
  Öppettider: Vardagar: 11:00 - 19:00, Lördag: 11:00 - 17:00, Söndag: 11:00 - 17:00
  Midsommarafton & Midsommardagen: Stängt
Trustpilot
Såhär tycker våra kunder om oss:
BraTrustpilotRate
Baserat på 57661 recensioner
I'm so happy to have my money back from…
I'm so happy to have my money back from these scammers. All thanks to Mrs Kathy for helping me recover my funds. Check my headlines for her mailing details.
Wilson Peter(kathylewis364@gmail .com 2020-07-10
Hyfsat snabb leverans för att vara ett…
Hyfsat snabb leverans för att vara ett möbelföretag. Tyckte den leveranstid som angavs stämde överens för produkten. Trevligt bemötande av speditör. Ett minus är att produkten jag köpte är ändå ganska dyr, men när jag skulle skriva ihop den så passade inte alla delar helt hundra. Så vissa skruvar är inte helt åtdragna för det går inte.
Kund 2020-07-09
Tillbehör
Kosta Linnewäfveri Bäddset Lin
799
:-
Kosta Linnewäfveri Underlakan Lin
399
:-