Select Djuphäftad Sänggavel 140 cm

Mörkgrå

Artikelnummer: 661525
Gör dina val
Ellie 1
+ 0:-
Ellie 1
Ellie 2
+ 0:-
Ellie 2
Ellie 3
+ 0:-
Ellie 3
Ellie 4
+ 0:-
Ellie 4
Välj tyg
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd140 cm
Höjd131 cm
Övrigt
SerieSelect tillbehör
FärgnamnGrå
Färg
TygEllie 3
SänggavelSelect Djuphäftad Sänggavel 140 cm
KvalitetLyx

Produktinformation

Select Djuphäftad Sänggavel är en mycket lyxigt djuphäftad sänggavel i fin textil. Det är och har under en tid varit mycket populärt med just djuphäftade sänggavlar - och vi förstår varför! Den djuphäftade designen kan lyfta vilket sovrum som helst. Genom att matcha din säng med en sänggavel blir det genast mer inbjudande och lyxigare!

Den här sänggaveln finns i olika storlekar och passar till Select Kontinentalsäng No 3 - No 6. Precis som sängarna, förekommer även den här sänggaveln i fyra olika snygga färger; ljusgrå, mörkgrå, beige och blå. Vilken är din favorit?

SELECT SERIEN
Select är en serie bestående av sex gediget konstruerade kontinentalsängar med snygga tillbehör i form av sänggavlar, sängben och kuddar. Select kontinentalsängar är graderade från No 1 till No 6. Graderingen grundar sig i sängens uppbyggnad och material. Till exempel är Select No 1 en säng med standardkomfort som förekommer i två färger och har en tillhörande bäddmadrass samt en variant av ben. Select No 6 som är den högst graderade sängen har en otroligt lyxig och unik uppbyggnad som sticker ut ur mängden på den stora sängmarknaden. Till Select No 6 har du fyra val av färger, tre val av bäddmadrass samt sex val av ben. Select serien ger dig ett brett utbud kvalitetssängar med valbara tillbehör vilket gör det lätt att hitta en säng som passar dina behov och önskemål, både gällande utseende och komfort.

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt