categoryTopBlock

Vit kontinentalsäng

65st produkter
Sängar
Kampanj
  • Vit
Hos Trademax hittar du kontinentalsängar i den snygga men inte allt för vanliga färgen vit. Vit kontinentalsäng ger ett något högre stilkänsla samtidigt som färgen fungerar väldigt bra för styling med andra färger. Välj från vårt utbud av vita kontinentalsängar i olika bäddmått och utförande. Vit färg på kontinentalsängen ger ett fräscht intryck och tillsammans med ljusa väggar kan en vit kontinentalsäng smälta in på ett bra sätt.

Vad finns det för fördelar med kontinentalsängar?

Kontinentalsängarna är väldigt uppskattade då de har flerabottnar. Det gör att de är följsamma och dessutom kommer duupp lite högre. Det uppskattas av många som har svårt attta sig i och ur en lägre säng. Kontinentalsängar ger ocksåett lyxigt intryck, framför allt en vit kontinentalsäng.

Varför ska man välja en vit kontinentalsäng?

Vitt ger rymd och gör att rummet upplevs större. Det ärockså lyxigt och lätt att matcha med vitt. Genom att väljaljusa färger och en vit kontinentalsäng så blir sovrummetharmoniskt och lätt att inreda.

Vilken storlek på kontinentalsängen bör man välja?

Det beror lite på. Många tycker att kontinentalsängar germer utrymme i sängen och väljer 160 cm som dubbelsäng.Samtidigt är det väldigt vackert att ha en större vitkontinentalsäng som blir till sovrummets smycke. En 120 cmvit kontinentalsäng är också ett bra alternativ till en 90cm säng.

Hur inreder man med en vit kontinentalsäng?

Det är väldigt lätt att inreda med vitt. Det finnsegentligen inga färger som inte matchar med vitt. Du kanskapa dramatiska förändringar med textilier. Online hos osspå trademax.se kan du köpa billiga vita kontinentalsängarför extra lyx.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg (1)
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Komfortzoner
Stil
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj