Swanströms Kontinentalsäng No 2 120x200 Fast

Svart

Om produkten
Översikt

Swanströms är en prisvärd kontinentalsäng med hög kvalitet och riktigt god komfort. En säng mer än bara en möbel, ett sinnestillstånd och något som kommer att få dig att sova gott – varje natt. Slut dina ögon och njut i en mysig och härlig säng.

Kontinentalsängen som tillkommer i paketet består av tre olika lager madrasser och är utformad för att alltid ge dig en god natts sömn.

Uppbyggnad

Bäddmadrass

Den översta madrassen är den som ger dig en stabil, men samtidigt mjuk och fast komfort.

Mellanmadrass

Mellanmadrassen är sängens kärna och den viktigaste funktionen är att ge hela din kropp stöd. Valet av madrass utgörs beroende på kroppsform och vilken typ av komfort som du vill ha. Välj mellan medium eller fast fjäder.

Rammadrass

Grunden för hela sängen utgörs av en rammadrass och är därför viktig att ha i en fastare uppsättning för att ge sängen god stabilitet som bidrar med korrekt tryckavlastning för kroppen. Det är med andra ord viktigt för den totala komforten i sängen.

Fördelar

  • 6 cm bäddmadrass med latexkärna. Latex andas bättre än skum och är ett utmärkt val för dig som är ute efter den fasta och stabila komforten.
  • 15 cm hög fjäder som ger bra stöd för hela kroppen.
  • Stabiliserande skumbox som gör hela sängen stabil, oavsett var du ligger.
  • Pocket-fjädrar som ger bra motstånd.
  • Fingerskarvad träram som förlänger sängens liv.

Swanströms är en serie prisvärda sängar med god komfort och hög kvalitet – det bästa av två världar. Välj mellan kompletta sängpaket, kontinentalsängar och sängtillbehör. Med en säng från Swanströms-serien kommer du garanterat skapa de bästa förutsättningarna för en underbar nattsömn. Inred dig till en härlig oas tillsammans med Swanströms sängar som har en tidlös och skandinavisk design.

Specifikationer
Produktinformation
Leverans
Kundsupport
Varumärke
KAMPANJ
20%
7 995
:-
Du sparar:2 000:-
Delbetala från: 213:-/Månad
Fri leverans inom 6-8 veckor
Prisgaranti
1 års öppet köp
Fri frakt
Tyg:Linné 3
Linné 5
+ 0:-
Linné 4
+ 0:-
Linné 14
+ 0:-
Linné 3
+ 0:-
Trustpilot
Såhär tycker våra kunder om oss:
BraTrustpilotRate
Baserat på 58560 recensioner
Bra service.
Bra service.
Maja 2020-08-11
Det var synd att det fattades 1 sida…
Det var synd att det fattades 1 sida till solsäng och 2 skruvar. Så nu måste jag vänta att de skickas så vi kan fixa solsäng.
Biljana Stankovic 2020-08-11