Svart kontinentalsäng

Visar 482 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på
  • Svart

Hur inreder man bäst med en svart kontinentalsäng?

Fördelen med svarta kontinentalsängar är att de passar inöverallt och ger en extra elegant känsla. Det går lätt attvariera stil genom att välja olika nyanser påprydnadskuddar. Satsa också på snygga sängkläder då enkontinentalsäng gör sig bra utan överkast.

Vilka storlekar finns det på svarta kontinentalsängar?

Det finns de allra flesta storlekar. De populäraste ärmellan 140 cm och 180 cm och du kan hitta olika design såsom exempelvis Happy svarta kontinentalsängar. Det gör detlätt att matcha din stil i sovrummet.

Vad finns det för fördelar med kontinentalsängar?

Kontinentalsängar har blivit allt populärare. De har flerabottnar och är dessutom snygga. Komforten är hög dåkontinentalsängar oftast är högre än vanliga sängar. Därförär det lätt att komma i och ur och du slipper dessutom dendär otrevliga kanten i mitten.

Vad ingår i ett sängpaket?

Det varierar mellan olika sängar. Du kan hitta komplettasängpaket med gavlar i olika svarta nyanser. Vill du hellrekombinera själv så finns det också som alternativ. Svartakontinentalsängar passar bra i alla sovrum och ger enelegant känsla. På trademax.se kan du hitta svarta, stiligaoch billiga kontinentalsängar online.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg (1)
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Komfortzoner
Stil
Typ
Pris
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj