Meja Kontinentalsäng 160x200cm

- Ljusgrå

Om produkten
Översikt

Vår kontinentalsäng Meja är inte bara en prisvärd pärla – det är också en tidlös klassiker som kommer att hålla i många år framöver. Sängen är klädd i ett tåligt möbeltyg i olika subtila nyanser, och kombinerat med metallbenen blir Meja en stilmässig fullträff i sovrummet. Sängen anpassar sig på ett ypperligt sätt efter din kropp och dina sovställningar. Den avlastar och ger stöd där du behöver det och ger dig en mycket bra sömn, natt efter natt. En mer prisvärd kontinentalsäng än Meja är helt enkelt svår att hitta!

Om sängen

  • Höjden på sängen är 62 cm, vilket ger ett exklusivt intryck och känslan av att sova i en lyxig hotellsäng.
  • Sänggavel och nackkuddar ingår ej, finns att välja som tillbehör.
  • Meja kontinentalsäng har fast komfort och passar därmed de allra flesta. (Vi rekommenderar Meja till personer med en vikt mellan 40-120 kg.)
  • Alla våra sängar är tillverkade i egen fabrik av noggrant utvalda och genomtänkta material av hög kvalitet.
  • Finns i svart eller grå.

Uppbyggnad
  • Sängens botten bygger på en träram. Ribborna i sängbotten är monterade över sängramen vilket gör att de ligger stadigt oavsett belastning.
  • Resårmadrassen består av modern pocketfjädring som ger ett fantastiskt stöd för kroppen. Pocketfjädring består av fjädrar som är placerade i separata påsar för att inte påverka varandra. Detta bidrar till en komfort som är följsam och ger bra tryckavlastning för din kropp. Dessutom kommer sängen med två madrasser, för att du och din partner inte ska påverkas av varandra under natten. Avtagbart tyg på resårmadrassen.
  • Bäddmadrassen har en kärna av polyeter. Polyeterskum är avlastande och gör att du ligger bekvämt. Madrassen är tygbeklädd, vit och med en tjocklek på 6 cm.

Skötselråd
Använd textilrengöring för att hålla sängens klädsel och madrasser rena och fina. Här hittar du textilrengöring för din säng.
Tips! Glöm inte att köpa madrasskydd till din säng för att öka livslängden!

Serien Meja är en modern sängserie med stilrena, komfortabla kontinentalsängar i dova skandinaviska färger. Sängarna är tygbeklädda och ger en ombonad känsla till ditt sovrum. Är du ute efter en bekväm och snygg säng men inte vill betala för mycket - då är Meja helt rätt val för dig!

Specifikationer
Produktinformation
Leverans
Kundsupport
Varumärke
6 995
:-
Delbetala från: 192:-/Månad
Fri leverans inom 3-8 vardagar
Fri frakt
Prisgaranti
5 års garanti
Färgnamn:Ljusgrå
Ljusgrå
+ 0:-
Svart
- 1 000:-
TillbehörSänggavel
Se 1 alternativ
Välj till
TillbehörNackkudde
Se 1 alternativ
Välj till
Trustpilot
Såhär tycker våra kunder om oss:
BraTrustpilotRate
Baserat på 58347 recensioner
Det var super bra
Det var super bra
Gufran Al Derawi 2020-08-04
Dörrmekanismen är inte så bra.
Dörrmekanismen är inte så bra.
Josef Bizri 2020-08-03
Tillbehör
Textilrengöring Sängmadrass
449
:-
Meja Nackkudde 1-pack
895
:-