categoryTopBlock

Kontinentalsäng 210 cm

47kontinentalsängar på rea
Sängar
Cyber Monday
  • 210x210
Kontinentalsäng 210 cm ger dig en härlig hotellkänsla. Hos Trademax hittar du ett enorm utbud av 210 cm breda kontinentalsängar. Vi har både kontinentalsängar 210x200 och kontinentalsängar 210x210 varav 210x200 är den vanligaste varianten. Kontinentalsäng 210x200 cm är en standardstorlek som passar perfekt för två personer eller för den ensamme som njuter av extra gott om utrymme. Kontinentalsäng 210 ger dig en lyxig känsla och är en säng som håller i flera år. Trademax ger dig förlängda garantier på samtliga av våra kontinentalsängar och lämnar 10-25 års garanti mot ram- och fjäderbrott.

I vilken färg kan man få en 210 cm kontinentalsäng?

Hos oss på Trademax finns kontinentalsäng 210 cm att få iflera olika färger, däribland beige, grå, svart och blå.

Finns det lakan till en kontinentalsäng som är 210 cmbred?

Självklart. Måttanpassade lakan finns att köpa både med ochutan resår i hörnen, så att du utan problem kan välja denvariant du föredrar och ändå få perfekt passform till din210 cm breda säng.

Varför välja en 210 cm bred kontinentalsäng?

Standardmåttet på en vanlig dubbelsäng är i regel 180 cm,vilket också är det de allra flesta köper. En bredarekontinentalsäng kan dock visa sig bli mycket uppskattat omman till exempel har barn som gärna kommer över på natten,eller om man bara tycker om att ha gott om plats när mansover.

Finns det sänggavlar som passar till 210 cmkontinentalsängar?

Absolut. Här på Trademax erbjuder vi flera olika sänggavlartill kontinentalsängar av 210 cm bredd. Du kan välja mellanatt köpa säng och sänggavel separat, alternativt att köpaett paket där både kontinentalsäng, madrass, ben och gavelingår. Kika gärna i vårt breda utbud och unna dig en härlig210 cm kontinentalsäng till billigt pris online här påTrademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg
Funktion
Bäddmått (1)
Antal liggplatser (st)
Komfortzoner
Stil
Typ
Pris
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Cyber Monday