InBed Model No 4 Sängpaket 140x200 Medium Latex

Marinblå

Om produkten
Översikt

Model No.4 från svenska InBed är ett komplett sängpaket med kontinentalsäng, sänggavel och sängben. Sängen är handtillverkad i InBeds svenska fabrik av skickliga hantverkare med mångårig erfarenhet. Detta gör att sängen håller en mycket hög kvalitet. Sängens uppbyggnad och material är väl genomtänkta. Tygerna är av ekologisk bomull och ÖKO-tex märkta, vilket innebär att de inte innehåller hälsoskadliga kemikalier. Både resårbotten och mellanmadrass är uppbyggda med pocketfjädring för att ge bästa tänkbara komfort. Den medföljande sänggaveln ramar in sängen och ger sovrummet ett ombonat helhetsintryck. Sänggaveln har en klassisk design med veck och tygklädda knappar.

 • Välj mellan flera olika färger på klädseln: Vit, svart, röd, mörkgrå, marinblå, ljusgrå, ljusbeige, grå, brun och beige.
 • Välj mellan fast, medium eller fast/medium komfort för att anpassa efter eget behov och önskemål.

Fasthet

Välj mellan medium, fast eller medium/fast. En tumregel är att ju äldre du är och ju mer du väger - desto fastare säng. Är du lång fördelar sig dock vikten jämnare över sängen och du kan välja en mjukare fasthetsgrad. Din sovställning spelar också stor roll för vilken fasthet som passar dig bäst.

 • Fast: För dig som väger över 80 kg eller sover på mage.
 • Medium: För dig som väger under 80 kg eller sover på sida/rygg.
 • Medium/Fast: Halva madrassen fast och halva madrassen medium. Perfekt när ni är två stycken som behöver olika fasthet.

Sängens uppbyggnad

Model No.4 är uppbyggd med tre madrasser som är trippelfjädrade för att ge total följsamhet för kroppen.

 • På en stabil ram av svenskt furu, för maximal hållbarhet och stabilitet, ligger en resårbotten av pocketfjädring. Pocketfjädrar ligger i individuella påsar, utan påverkan av varandra. Detta gör att du får ett jämnt stöd över hela kroppen samtidigt som du inte påverkas då din partner vänder sig om i sängen.
 • Mellanmadrassen är av pocketfjädring som är inbäddad i microfeltfiber och naturlatex för att minimera tryckpunkterna på kroppen och ge optimal avlastning. Microfeltfibret med sina ventilationsegenskaper gör att madrassen andas, avleder värme och håller sig fräsch längre.
 • Bäddmadrassen i latex är både tryckavlastande och har inbyggda luftkanaler för att avleda värme och ge en god ventilation. Detta gör att du kan sova svalt och skönt samtidigt som bäddmadrassen håller sig fräsch längre.

Skötselråd

 • Med en Bed Conditioner tar du hand om din säng för att den ska hålla ännu längre.
 • Ett Madrasskydd är lätt att ta av och tvätta och får din bäddmadrass att hålla längre.

Garanti

 • 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott.
 • Med varje säng följer ett garantibevis där det framkommer när sängen tillverkats och av vem.

InBed Sweden
InBed Sweden erbjuder högkvalitativa möbler för sovrummet. Alla möbler handtillverkas i de egna fabrikerna i Sverige. Med ambitionen att hjälpa dig skapa Sveriges skönaste sovrum erbjuder InBed Sweden ett brett utbud sängar och sängtillbehör där både färg, form och komfort står i centrum. Med en säng från InBed Sweden får du en riktig kvalitetssäng med skönt komfort, som du kan njuta av i många år framöver!

Specifikationer
Produktinformation
Leverans
Kundsupport
Varumärke
Dagspris
26 990
:-
Delbetala från: 612:-/Månad
Fri leverans inom 12-20 vardagar
Fri frakt
Prisgaranti
25 års garanti
Färgnamn:Marinblå
Beige
+ 0:-
Brun
+ 0:-
Ljusgrå
+ 0:-
Grå
+ 0:-
IngårFasthetsgrad
Medium
Ändra
Trustpilot
Såhär tycker våra kunder om oss:
BraTrustpilotRate
Baserat på 58448 recensioner
Kanske bra
Kanske bra.......
Imane Mjahdi 2020-08-07
Köpte en fin tavla jätte3nöjd ser ut…
Köpte en fin tavla jätte nöjd ser ut bättre än förvanta8 mig
Sahdic Tima 2020-08-07