Eksjö Kontinentalsäng 160x200

- Grå/Svart

Om produkten
Översikt

Eksjö är en serie kontinentalsängar och sängtillbehör med god kvalitet. Serien innehåller kontinentalsängar av olika uppbyggnad samt snygga sänggavlar. Eksjö kontinentalsäng är en hållfast kontinentalsäng av god kvalitet och med medium komfort. Sängen förekommer i fyra olika färger; beige, blå, grå och svart. Sängbenen som medföljer är av svart trä. Snygg pikerad sänggavel i samma serie finns att köpa till, men ingår inte i detta köp.

Resårbotten
Kontinentalsängen Eksjö har en resårbotten med en massiv träram och har en slitstark tygklädsel.

Resårmadrass
Sängens resårmadrass består av bonellfjädring, vilket är ett av de mest klassiska uppbyggnaderna i en resårmadrass. Resårmadrassen är även helt inbäddad i ett skumskikt.

Bäddmadrass
Bäddmadrassen är utav skum och är täckt med behaglig textil med polyestervadd. Den här bäddmadrassen är även sömmönstrad.

Skötselråd
Bäddmadrassens tyg är avtagbart och tvättbart i 60°.

Serien Eksjö
Eksjö är en serie kontinentalsängar och sängtillbehör med god kvalitet. Serien innehåller kontinentalsängar av olika uppbyggnad samt snygga pikerade sänggavlar. Sängarna och sänggavlarna i Eksjö-serien finns i olika storlekar samt fyra olika färger. Välj mellan beige, blå, grå eller svart. Vilken faller dig i smaken?

Specifikationer
Produktinformation
Leverans
Kundsupport
Varumärke
KAMPANJ
21%
5 495
:-
Du sparar:1 500:-
Delbetala från: 161:-/Månad
Fri leverans inom 6-8 veckor
Fri frakt
Prisgaranti
10 års garanti
Färgnamn:Grå
Beige
+ 0:-
Svart
+ 0:-
Grå
+ 0:-
Blå
+ 1 500:-
TillbehörSänggavel
Se 1 alternativ
Välj till
Trustpilot
Såhär tycker våra kunder om oss:
BraTrustpilotRate
Baserat på 58473 recensioner
Fin soffa
Fin soffa. - för transport.
Mirja Hiltunen 2020-08-07
Otroligt bra service på plats
Otroligt bra service på plats. Hjälpsam och lyssnade noga. Skulle flytta och tänkte inte på att möblerna skulle skickas till nya adressen men det tänkte säljaren på.
Sara 2020-08-07