Beige kontinentalsäng

Visar 443 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på
  • Beige
Hos Trademax hittar du ett stort utbud av kontinentalsängar i den allt mer och mer populära färgen beige. Beige kontinentalsäng ger ett något högre stilkänsla samtidigt som färgen fungerar väldigt bra för styling med andra färger. Välj från ett varierat utbud av beiga kontinentalsängar i olika bäddmått och utförande. Beige färg på Kontinentalsängen ger ett fräscht intryck och tillsammans med ljusa väggar kan en beige kontinentalsäng smälta in på ett bra sätt.

Vilken beige kontinentalsäng passar dig?

Har du bestämt dig för att unna dig en beigekontinentalsäng så har du gjort ett utmärkt beslut. För attkomma närmare köpet behöver du ta reda på vilken hårdhet duönskar på dina madrass samt vilket storlek du ska ha påsängen. En säng ska kännas lyxig, skön och rymlig.

Vilka storlekar finns på kontinentalsängar?

Normal längd för sängar är 200 cm men det finns sängar somär 210 cm vid behov av extra längd. De vanligaste breddernaär 160 cm eller 180 cm för en dubbelsäng, men du finnerkontinentalsängar hos oss från 80 cm upp till 210 cm bredd.

Vilken stil väljer du på sänggaveln?

En bäddad säng med textilier och överkast är otroligtdekorativ och snygg. Själva sängen täcks till stor del avöverkast och nedhängande textilier alternativt sängkappor.Det är sänggaveln som drar uppmärksamheten till sig. Sealla valmöjligheter hos oss online.

Hur möblerar du ditt sovrum med en beigekontinentalsäng?

Placera en beige kontinentalsäng centralt i sovrummet.Rummet är till för sömn och inget annat. Sängen börplaceras mot en hel vägg och med uppsikt mot dörren. Påvardera sida om din säng vill du ha sängbord, och på dessabelysning. I vårt stora utbud av billiga kontinentalsängarfinns garanterat sängen för dig.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg (1)
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Komfortzoner
Typ
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj