Franco Sängpaket Säng med Förvaring 180x200 Sammet

Grå

Artikelnummer: 688861
Gör dina val
Grå+ 0 kr
Svart+ 0 kr
Vit- 500 kr
Beige+ 0 kr
Svart sammet+ 0 kr
Svart Kristall+ 0 kr
Välj färgnamn

Specifikationer

Mått
Bredd180 cm
Längd218 cm
Storlek180x200 cm
Bäddmått180x200 cm
Material
BäddmadrassSkummadrass
KlädselSammet
Övrigt
SerieFranco
FärgnamnGrå
Färg
FunktionLyftförvaring
FasthetsgradFast
Sänggavel200x115
Fjädring resårmadrassBonell
KvalitetPlus

Produktinformation

Franco komplett sängpaket består av en säng med förvaring inklusive sänggavel och LED-belysning. Franco är en stilren säng klädd i snyggt konstläder som ger en känsla av lyx till ditt sovrum. Sänggaveln är utrustad med ett inbyggt, behagligt LED-ljus som ger sängen ett imponerande intryck. Dessutom erbjuder Franco också smart förvaringsmöjlighet med två praktiska lådor undertill som öppnas uppåt. Garanterat en säng för dig som uppskattar modern design, gediget hantverk samt hög komfort och kvalitet.

Om sängen: 
Sängen är en förvaringssäng som är uppbyggd på en stomme av stabilt trä och själva förvaringsutrymmet. Därpå följer en resårmadrass med bonellfjädring som är den klassiska fjädringstypen. Resårmadrassen bestämmer sängens fasthet och bonellfjädrar ger i regel en fastare sängtyp. Utsidan är klädd i ett vackert tyg av slitstark polyester. Bäddmadrassen ligger högst upp och är en tryckavlastande skummadrass som fördelar kroppsvikten jämnt över ytan. Madrassen formar sig efter din kropp och bidrar till att du ligger mjukt och bekvämt hela natten.

Franco tillhör en serie moderna sängar och kännetecknas av smart förvaring, skön komfort och en inbyggd LED-belysning i sänggaveln som ger karaktär. Med en Franco säng får du en personlig oas med plats för vila och återhämtning.

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt