Franco Sängpaket 160x200 Fast Skummadrass

Svart PU

Artikelnummer: 688857
Gör dina val
Vit+ 0 kr
Grå- 1 000 kr
Svart Konstläder- 1 000 kr
Svart Pu+ 0 kr
Beige- 1 000 kr
Svart sammet+ 0 kr
Svart Kristall+ 0 kr
Välj färgnamn

Specifikationer

Mått
Bredd160 cm
Längd218 cm
Storlek160x200 cm
Bäddmått160x200 cm
Material
BäddmadrassSkummadrass
KlädselKonstläder
Övrigt
SerieFranco
FärgnamnSvart Pu
Färg
FunktionLyftförvaring
FasthetsgradFast
Sänggavel180x115
Fjädring resårmadrassBonell
KvalitetPlus

Produktinformation

Franco komplett sängpaket består av en kontinentalsäng med förvaring inklusive sänggavel och LED-belysning. Franco är en stilren kontinentalsäng klädd i slitstarkt konstläder som ger en känsla av lyx till ditt sovrum. Sänggaveln är utrustad med ett inbyggt, behagligt LED-ljus som ger sängen ett imponerande intryck. Dessutom erbjuder Franco också smart förvaringsmöjlighet med två praktiska lådor undertill som öppnas uppåt. Garanterat en säng för dig som uppskattar modern design, gediget hantverk samt hög komfort och kvalitet.

Om sängen: 
En kontinentalsäng är en högre säng som består av tre olika madrassdelar. Grunden och stommen i botten utgörs av en ramsäng, därpå följer resårmadrassen med bonellfjädring som i Francos fall klassas som fast. Bäddmadrassen ligger högst upp och är en tryckavlastande skummadrass som fördelar kroppsvikten jämnt över ytan. Madrassen formar sig efter din kropp och bidrar till att du ligger mjukt och bekvämt hela natten.

Franco tillhör en serie moderna kontinentalsängar och kännetecknas av smart förvaring, skön komfort och en inbyggd LED-belysning i sänggaveln som ger karaktär. Med en Franco säng får du en personlig oas med plats för vila och återhämtning.

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt