Kinnabädden Jupiter Ställbar Säng 180 M/F Latex 40 mm Gavel

Svart

-43%
Artikelnummer: 554123
Gör dina val

Specifikationer

Mått
Bredd180 cm
Längd200 cm
Bäddmått180x200 cm
Material
BäddmadrassLatex 40 mm
Antal
Komfortzoner (st)5
Övrigt
VarumärkeKinnabädden
SerieKinnabädden Jupiter
FärgnamnSvart
Färg
TygSvart Kinnabädden
FunktionStällbar
FasthetsgradMedium/Fast
SänggavelRak Gavel Vägghängd
Fjädring resårmadrassPocket
GavelGavel ingår
KuddarKuddar ingår
TypKomplett sängpaketStällbar säng
KvalitetPlus
Garanti15 år varav 5 år på motor

Detaljerade specifikationer

Kinnabädden Jupiter Sänggavel
1 st - Kinnabädden Jupiter Sänggavel
Svart
Kinnabädden
Fler produkter från Kinnabädden
Mått
Bredd180 cm
Höjd108 cm
Djup8 cm
Material
MaterialtypTyg
StommeTrä
KlädselTyg, 100 % Polyester
Övrigt
VarumärkeKinnabädden
SerieKinnabädden Jupiter
FärgnamnSvart
Färg
Kinnabädden Jupiter Nackkudde 2-pack
1 st - Kinnabädden Jupiter Nackkudde 2-pack
Svart
Kinnabädden
Fler produkter från Kinnabädden
Mått
Bredd55 cm
Höjd15 cm
Djup8 cm
Material
MaterialtypSkum
Klädsel100% polyester
Övrigt
VarumärkeKinnabädden
SerieKinnabädden Jupiter
FärgnamnSvart
Färg

Produktinformation

Jupiter ställbara säng från Kinnabädden i tre lager är prisvärd, har en fantastisk liggkomfort och högsta möjliga kvalitet. En ställbar säng är perfekt för dig som vill läsa och surfa på nätet från sängen. Rygg- och fotända kan höjas och sänkas för att ge dig den perfekta komforten. Positionen reglerar du steglöst och enkelt med hjälp av en trådlös fjärrkontroll. I Jupiter ställbar säng sitter en funktionssäker motor från det danska elektronikföretaget Linak. Motorerna är tystgående, med låg energiförbrukning och lång hållbarhet. Linaks motorer är internationellt erkända och har till exempel använts i den danska hälsovården i 25 år. En behändig nattbelysning kan aktiveras om man behöver gå upp på natten och inte vill störa sin partner. Motorn är dessutom utrustad med Bluetooth vilket gör att sängens funktioner kan styras via en app som laddas hem på nätet. Sängen fungerar sedan via både fjärrkontroll, mobil och Ipad. Sängen är klädd i ett skumlaminerat möbeltyg som är allergisäkert och Ökotex-certifierat. 

Slät, vägghängd sänggavel och 2 st nackkuddar ingår i priset!

Sängbotten:
Den 10 cm höga sängramen är danskproducerad och tillverkad av svenskt massivt furu för bästa tänkbara hållbarhet och stabilitet. Ramen har 28 st lameller varav 5 st är reglerbara från mjuk till fast, för att ge maximal komfort för höften.

Mellanmadrass:
Den vändbara mellanmadrassen har ett avancerat pocketsystem med fjädrar i 5 zoner. En följsam pocketresår som arbetar individuellt och formar fjädringen efter kroppen med maximal precision för att avlasta och ge rätt stöd i alla sitt- och sovställningar. Du får en djupare sömn och vaknar mer utvilad. Du kan välja medium eller fast hårdhet i pocketkärnan.

Bäddmadrass Latex 40 mm:
En 8 cm tjock bäddmadrass med en kärna av 40 mm naturlatex. Latex avlastar dina tryckpunkter och avleder värme, vilket får dig att sova svalt och skönt och gör bäddmadrassen fräsch med lång livslängd. Bäddmadrassen är pikerad för extra följsamhet och en omfamnande känsla, samt stoppad med 300 g fuktavvisande fibervadd. Bäddmadrassens överdrag har invävda bambufiber som har en antibakteriell, dofthämmande och kylande effekt. Överdraget som är quiltat i 100% polyestertyg, är avtagbart och tvättbart.

Garanti

 • 15 års garanti mot ram- och fjäderbrott orsakade av fabrikationsfel. Gäller ej skador som orsakas av konsument.
 • Linakmotorn har 5 års garanti vid normal användning.
 • Sättningar av bäddmadrass innefattas ej av garantin utan anses normalt vid användning. Noppning innefattas ej heller av garantin eftersom den normalt orsakas av konsument.

Om Kinnabädden
Kinnabädden har över 60 års erfarenhet av att bygga sängar. Med en säng från Kinnabädden får du äkta skandinavisk bäddkomfort, mycket hög kvalitet i material och hantverk och stor trygghet under många år framöver. Kinnabädden använder skickliga hantverkare där det behövs och utnyttjar modern produktionskapacitet där det behövs. Kinnabädden har på så sätt skapat förutsättningar för hög kvalitet och möjligheten att förverkliga drömmen om en skandinavisk kvalitetssäng!

Glöm inte att köpa till ett madrasskydd för att öka livslängden på din säng!

Varumärke

Kinnabädden
Kinnabädden

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

 • Måndag - Fredag:
  08:00 - 17:00
 • Lördag:
  Stängt
 • Söndag:
  Stängt