Wilmer Matgrupp 140 cm med 4 Jenny Stol

Rustik Alm/Svart/Beige/Trä

Om produkten
Översikt

Wilmer matgrupp är en lantlig och rustik matgrupp rik på detaljer. Matbordet har ett metallunderrede och bordsskiva i vaxad alm. Bordsskivan är ett vacker hantverk som är tillverkat av över 100 år gamla dörrar och möbler som med tiden har gett träet en del synliga märken och sprickor. Detta är en medveten del av möbelns signum och den genuina patinan ger bordet dess charm och karaktär. Eftersom trä är ett levande material kan sprickorna förändras och bordsytan är känslig för vassa föremål. Använd gärna underlägg.

Jenny är en stilfull och mycket bekväm stol med vacker klädsel i linnetyg. Stolen har många fina och välarbetade detaljer som djuphäftad, hög rygg och vinklade vita ben. Det är en kvalitetsstol som är producerad i björkträ. I Wilmer matgrupp ingår fyra Jenny stolar, så att du kan sitta bekvämt och länge!

Specifikationer
Produktinformation
Leverans
Kundsupport
7 495
:-
Delbetala från: 203:-/Månad
Fri leverans inom 2-6 vardagar
Prisgaranti
1 års öppet köp
Fri frakt
Trustpilot
Såhär tycker våra kunder om oss:
BraTrustpilotRate
Baserat på 58429 recensioner
Allt har varit perfekt men tyvärr har…
Allt har varit perfekt men tyvärr har trådarna i 2 kuddar redan gått av
tommy zeiloth 2020-08-06
I det stora hela är vi mycket nöjda med…
I det stora hela är vi mycket nöjda med hjälpen vi fick i butiken. Vi hade en mycket duktig säljare. Vi fick dock inte någon information om att möblerna inte levereras enda fram till dörren och det tycker vi var lite tråkigt att inte bli informerade om då vi har lite svårt att vara på plats när de kommer och att det är en äldre person som beställt varorna och har svårt att ta hand om det själv. Så lite mer information vad gäller den biten skulle varit önskvärt att få. Nu blir det lite svårt med logistiken kring när och tidpunkt möblerna kommer och vi som ska hjälpa till kan vara på plats. Vi hoppas att det kommer gå smidigt.
Karin 2020-08-06