Softcare Textiltvätt

-50%
Artikelnummer: 559810
Antal
1

Specifikationer

Övrigt
Färg
Innehåll (ml)500
UtseendePlast

Produktinformation

Softcare Textiltvätt fungerar på alla typer av smuts och fläckar, bl.a. fett, olja och kaffe. Rena, biologiskt nedbrytbara råvaror har använts i tillverkningen av medlet. Passar alla inredningstextilier. Man kan även försiktigt rengöra textiler som kräver kemtvätt med medlet, men testa först på ett ställe som inte syns vid användningen. Följ tillverkarens tvättråd.

Spraya på den smutsiga ytan och låt verka i några minuter. Torka av ytan med en ren, fuktad frottéduk som du sköljer av emellanåt. När du tar bort fläcken, torka av fläcken utifrån inåt så att du inte breder ut fläcken. Vid borttagning av enstaka fläckar undviker du vattenringar genom att sudda ut gränsen mellan det torra och våta området t.ex. genom att fukta området från söm till söm eller hela dynans yta. Medlet kan också sprayas på fläckarna några minuter innan man lägger materialet i tvättmaskinen. Om du är osäker på hur textilen eller färgen håller i tvätten kan du först prova på ett litet osynligt område. Gnuggslitaget kan man testa genom att gnugga ett fuktigt, osynligt område med frottéduken. Om ytan luddar sig, gnugga inte hårt. Färgens hållbarhet kan testas genom att gnugga det fuktade området med ett vitt tyg. Om det fastnar färg på tyget, gör rengöringen väldigt försiktigt eller låt en professionell rengöra fläcken.

När du rengör ett luddigt tyg, torka det fuktade luddet åt ett håll så att slutresultatet är jämnt. Undvik att väta tyget för mycket och låt möbeln torka på ett luftat ställe.

Softcare Textiltvätt är packat i en 500 ml:s returplastflaska som kan brännas eller sorteras i blandavfallet.

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt