Halifax Vitrinskåp 145 cm

Vit Mahogny

Artikelnummer: 121539
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd145 cm
Höjd220 cm
Djup50 cm
Material
MaterialtypMDFMassivt ugnstorkat Mahogny
BehandlingLackerad
Antal
Antal dörrar6 st
Antal lådor2 st
Antal hyllfack4 st
Övrigt
VarumärkeOcean Delight
SerieHalifax
FärgnamnVit
Färg
StilLantlig
StilLantligtMarint
UtseendeVitt Trä

Produktinformation

Halifax är en klassisk möbelserie med inspiration från kusten och den franska landsbygden. Charmiga och stilfulla Halifax passar utmärkt i det moderna, nordiska hemmet. I serien finns möbler till matsalen, vardagsrummet och sovrummet. Halifax möbelserie är ett professionellt hantverkt, tillverkat av erfarna möbelsnickare med känsla för detaljer och kvalitet. Möblerna har en ljus patina där en lite lätt sliten yta kan förekomma längs med kanterna. En detalj som ger möbeln dess rustika känsla. 

Halifax vitrinskåp är en mycket vacker och elegant möbel med många fina detaljer. En rejäl möbel som ger plats för det mesta med en överdel med glasdörrar och underdel med skåp och lådor. Denna vackra och gedigna möbel är ett omsorgsfullt hantverk som du kommer ha glädje av i många år. 

Mått
Överdel
Höjd: 135 cm
Bredd: 145 cm
Djup: 35 cm

Nedre del
Höjd: 85 cm
Bredd: 145 cm
Djup: 50 cm

Produktinformation
Denna produkt är tillverkad av certifierad mahognyträ. Träet ugnstorkas ner till 8% träfuktighet före produktion, vilket motsvarar en luftfuktighet på 40% vid 20 grader. Detta för att minska risken för sprickbildning. Sedan grundas, målas och lackeras möbeln för att få en tålig yta. Trä är ett levande material som "rör på sig" mer eller mindre beroende på omgivningens luftfuktighet. Är det fuktigt kan trä expandera något och är det torrt kan det krympa något.   

Varumärke

Ocean Delight
Ocean Delight

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt