Halifax Skafferi 90 cm Medium

Vit

Artikelnummer: 509346
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd90 cm
Höjd132 cm
Djup40 cm
Material
MaterialtypMDFMassivt ugnstorkat Mahogny
Antal
Antal dörrar4 st
Antal hyllfack4 st
Övrigt
VarumärkeBloomington
SerieHalifax
FärgnamnVit
Färg
StilLantlig
StilLantligtMarint
UtseendeGlasVitt Trä

Produktinformation

Halifax är en klassisk möbelserie med inspiration från kusten och den franska landsbygden. Charmiga och stilfulla Halifax passar utmärkt i det moderna, nordiska hemmet. I serien finns möbler till matsalen, vardagsrummet och sovrummet. Halifax möbelserie är ett professionellt hantverkt, tillverkat av erfarna möbelsnickare med känsla för detaljer och kvalitet. Möblerna har en ljus patina där en lite lätt sliten yta kan förekomma längs med kanterna. En detalj som ger möbeln dess rustika känsla. 

Halifax skafferi är en vacker möbel till köket med mycket plats. Skafferiet har många fina detaljer som knoppar i antik mässing och glasdörrar. Finns i flera storlekar.

Produktinformation
Denna produkt är tillverkad av certifierad mahognyträ. Träet ugnstorkas ner till 8% träfuktighet före produktion, vilket motsvarar en luftfuktighet på 40% vid 20 grader. Detta för att minska risken för sprickbildning. Sedan grundas, målas och lackeras möbeln för att få en tålig yta. Trä är ett levande material som "rör på sig" mer eller mindre beroende på omgivningens luftfuktighet. Är det fuktigt kan trä expandera något och är det torrt kan det krympa något.

Varumärke

Bloomington
Bloomington

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt