Halifax Skafferi 165 cm

Vit

-5%
Artikelnummer: 526961
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd165 cm
Höjd132 cm
Djup40 cm
Material
MaterialtypMDFMassivt ugnstorkat Mahogny
Antal
Antal dörrar8 st
Antal hyllfack8 st
Övrigt
VarumärkeOcean Delight
SerieHalifax
FärgnamnVit
Färg
StilLantlig
StilLantligtMarint

Produktinformation

Halifax är en klassisk möbelserie med inspiration från kusten och den franska landsbygden. Charmiga och stilfulla Halifax passar utmärkt i det moderna, nordiska hemmet. I serien finns möbler till matsalen, vardagsrummet och sovrummet. Halifax möbelserie är ett professionellt hantverkt, tillverkat av erfarna möbelsnickare med känsla för detaljer och kvalitet. Möblerna har en ljus patina där en lite lätt sliten yta kan förekomma längs med kanterna. En detalj som ger möbeln dess rustika känsla. 

Halifax skafferi är en vacker möbel till köket med gott om förvaringsplatser. Skafferiet har många fina detaljer som knoppar i antik mässing och glasdörrar. Finns i flera storlekar.

Produktinformation
Denna produkt är tillverkad av certifierad mahognyträ. Träet ugnstorkas ner till 8% träfuktighet före produktion, vilket motsvarar en luftfuktighet på 40% vid 20 grader. Detta för att minska risken för sprickbildning. Sedan grundas, målas och lackeras möbeln för att få en tålig yta. Trä är ett levande material som "rör på sig" mer eller mindre beroende på omgivningens luftfuktighet. Är det fuktigt kan trä expandera något och är det torrt kan det krympa något.

Varumärke

Ocean Delight
Ocean Delight

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt