Runda sideboards

Visar 2 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på
  • Rund

Kan jag köpa ett runt sideboard till balkongen?

Kärt barn har många namn. Ett sideboard kan även kallas för sidobord eller avlastningsbord. Om du bjuder in gäster till din balkong eller altan är det bra att ha ett sideboard. När du väl serverat mat eller kaffe får du bättre plats kring själva matbordet om du har ett avlastningsbord. Det finns många olika sideboards. Utmärkande för dem är att de är lätta att flytta. Du tar sideboardet med dig dit du går.

Finns runda sideboards i trä och metall?

Sideboard i trä är vanliga. De är främst avsedda för att stå inomhus. Ett sideboard med fanerad spånskiva passar utmärkt vid en kaffebjudning. Du får en övre bordskiva och en undertill och därmed plats med många olika tillbehör. Du kan också välja ett sideboard med mosaikskiva och stomme i järn. Ett sådant sideboard passar bra att ha på din balkong eller altan. Borden finns ibland även som hela set i tre olika storlekar. Ett speciellt sideboard i trä går att fälla ihop som ett klaffbord. En smart idé för den som vill ställa undan bordet efter användning.

Vilka storlekar och färger har sideboards?

Höjden på ett sideboard ligger strax under en halv meter. Storleken på bordsskivan varierar mellan modellerna, men ligger i allmänhet kring 40 centimeter i diameter. Är du rädd för att en fin kaffekanna skall falla över kanten på ditt sideboard? Köp då ett sideboard med en låg sarg. Du har ett stort urval av färger på sideboards och ofta med olika färger på bordsskiva och ben.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Form (1)
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj