Halifax Skänk 90 cm Liten 4 Korgfack 2 Lådor

Vit Mahogny

Artikelnummer: 121537
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd90 cm
Höjd85 cm
Djup50 cm
Material
MaterialtypMDFMassivt ugnstorkat Mahogny
BehandlingLackerad
Antal
Antal lådor2 st
Antal hyllfack4 st
Övrigt
VarumärkeBloomington
SerieHalifax
FärgnamnVit
Färg
StilLantlig
StilLantligtMarint
UtseendeVitt Trä

ProduktinformationVisa tillbehör

Halifax är en klassisk möbelserie med inspiration från kusten och den franska landsbygden. Charmiga och stilfulla Halifax passar utmärkt i det moderna, nordiska hemmet. I serien finns möbler till matsalen, vardagsrummet och sovrummet. Halifax möbelserie är ett professionellt hantverkt, tillverkat av erfarna möbelsnickare med känsla för detaljer och kvalitet. Möblerna har en ljus patina med en lite lätt sliten yta längs med kanterna, vilket ger möbeln dess rustika känsla.

Halifax skänk med fyra korgfack och två lådor med handtag i antik mässing. Halifax är en mycket vacker möbel med många fina och genomtänkta detaljer. Inklusive fyra korgar i rotting. Levereras monterad. 

Produktinformation
Denna produkt är tillverkad av certifierad mahognyträ. Träet ugnstorkas ner till 8% träfuktighet före produktion, vilket motsvarar en luftfuktighet på 40% vid 20 grader. Detta för att minska risken för sprickbildning. Sedan grundas, målas och lackeras möbeln för att få en tålig yta. Trä är ett levande material som "rör på sig" mer eller mindre beroende på omgivningens luftfuktighet. Är det fuktigt kan trä expandera något och är det torrt kan det krympa något.  

Varumärke

Bloomington
Bloomington

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt