Halifax Buffé

Vit Mahogny

Artikelnummer: 526960
Fyll i din mail så hör vi av oss när produkten går att beställa igen.
Du måste fylla i din e-postadress
Du måste godkänna villkoren för att kunna bevaka denna produkt

Specifikationer

Mått
Bredd160 cm
Höjd85 cm
Djup50 cm
Material
MaterialtypMDFMassivt ugnstorkat Mahogny
Antal
Antal dörrar2 st
Antal lådor4 st
Övrigt
SerieHalifax
FärgnamnVit
Färg
StilLantlig
StilLantligtMarint
UtseendeVitt Trä

ProduktinformationVisa tillbehör

Halifax är en klassisk möbelserie med inspiration från kusten och den franska landsbygden. Charmiga och stilfulla Halifax passar utmärkt i det moderna, nordiska hemmet. I serien finns möbler till matsalen, vardagsrummet och sovrummet. Halifax möbelserie är ett professionellt hantverkt, tillverkat av erfarna möbelsnickare med känsla för detaljer och kvalitet. Möblerna har en ljus patina där en lite lätt sliten yta kan förekomma längs med kanterna. En detalj som ger möbeln dess rustika känsla. 

Halifax är en vacker möbel med två skåp, fyra korgar och fyra lådor. Skänken har många fina detaljer såsom skålade handtag och knoppar i antik mässing. Dekorera skänkens avlastningyta och skapa ett ombonat och mysigt hem. Korgar i rotting ingår.

Produktinformation
Denna produkt är tillverkad av certifierad mahognyträ. Träet ugnstorkas ner till 8% träfuktighet före produktion, vilket motsvarar en luftfuktighet på 40% vid 20 grader. Detta för att minska risken för sprickbildning. Sedan grundas, målas och lackeras möbeln för att få en tålig yta. Trä är ett levande material som "rör på sig" mer eller mindre beroende på omgivningens luftfuktighet. Är det fuktigt kan trä expandera något och är det torrt kan det krympa något. 

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt