Halifax Buffé 90 cm

Vit Mahogny/Brun

-7%
Artikelnummer: 509358
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd90 cm
Höjd85 cm
Djup50 cm
Material
MaterialtypMDFMassivt ugnstorkat Mahogny
Antal
Antal dörrar1 st
Antal lådor2 st
Övrigt
VarumärkeOcean Delight
SerieHalifax
FärgnamnVit/brun
Färg
StilLantlig
StilLantligt
UtseendeVitt TräSvart Trä

Produktinformation

Halifax är en klassisk möbelserie med inspiration från kusten och den franska landsbygden. Charmiga och stilfulla Halifax passar utmärkt i det moderna, nordiska hemmet. I serien finns möbler till matsalen, vardagsrummet och sovrummet. Halifax möbelserie är ett professionellt hantverkt, tillverkat av erfarna möbelsnickare med känsla för detaljer och kvalitet. Möblerna har en ljus patina där en lite lätt sliten yta kan förekomma längs med kanterna. En detalj som ger möbeln dess rustika känsla. 

Halifax är en vacker möbel med ett skåp och en större låda. Buffén har många fina detaljer såsom handtag och knoppar i antik mässing och toppskiva i brunt. Dekorera skänkens avlastningyta och skapa ett ombonat och mysigt hem. Levereras monterad.

Produktinformation
Denna produkt är tillverkad av certifierad mahognyträ. Träet ugnstorkas ner till 8% träfuktighet före produktion, vilket motsvarar en luftfuktighet på 40% vid 20 grader. Detta för att minska risken för sprickbildning. Sedan grundas, målas och lackeras möbeln för att få en tålig yta. Trä är ett levande material som "rör på sig" mer eller mindre beroende på omgivningens luftfuktighet. Är det fuktigt kan trä expandera något och är det torrt kan det krympa något.  

Varumärke

Ocean Delight
Ocean Delight

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt