Halifax Hyllsystem 100 cm

Vit Mahogny

Artikelnummer: 121547
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd100 cm
Höjd130 cm
Djup30 cm
Material
MaterialtypMDFMassivt ugnstorkat Mahogny
BehandlingLackerad
Övrigt
SerieHalifax
FärgnamnVit
Färg
StilLantlig
StilLantligt
UtseendeMetallKromVitt Trä

Produktinformation

Halifax är en klassisk möbelserie med inspiration från kusten och den franska landsbygden. Charmiga och stilfulla Halifax passar utmärkt i det moderna, nordiska hemmet. I serien finns möbler till matsalen, vardagsrummet och sovrummet. Halifax möbelserie är ett professionellt hantverkt, tillverkat av erfarna möbelsnickare med känsla för detaljer och kvalitet. Möblerna har en ljus patina med en lite lätt sliten yta längs med kanterna, vilket ger möbeln dess rustika känsla.

Halifax hyllsystem med 16 hyllfack och en stor låda med ett handtag i antik mässing. Halifax hyllsystem är inte bara en praktisk möbel som ger gott om förvaringsutrymme, det är även en mycket vacker möbel som håller i många, många år. Leveres monterad.   

Produktinformation
Denna produkt är tillverkad av certifierad mahognyträ. Träet ugnstorkas ner till 8% träfuktighet före produktion, vilket motsvarar en luftfuktighet på 40% vid 20 grader. Detta för att minska risken för sprickbildning. Sedan grundas, målas och lackeras möbeln för att få en tålig yta. Trä är ett levande material som "rör på sig" mer eller mindre beroende på omgivningens luftfuktighet. Är det fuktigt kan trä expandera något och är det torrt kan det krympa något.  

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt