Iris Soffbord 85 cm

Koppar/Marmor

Artikelnummer: 510870
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd85 cm
Längd85 cm
Diameter85 cm
Höjd41 cm
Material
MaterialtypMarmorKoppar
Övrigt
VarumärkeAndrarum
SerieIris
FärgnamnRökfärgat glas
Färg
Färg ben
FormRund
StilTrendig
StilModern
UtseendeKopparMarmor

Produktinformation

Iris är ett mycket snygg soffbord i trendiga material: toppskiva i svart marmor och ben i kopparfärgad, pläterad metall. Soffbordet drar blickarna till sig och blir pricken över i:et i vardagsrummet. Iris soffbord passar utmärkt till flera av våra u-soffor. Välj en passande soffa från vårt breda sortiment.  

Skötsel

Äkta marmor är natursten och det kan finnas mindre gropar eller strimmor i stenen. Det är naturligt i stenens struktur och inget fel, snarare ger det karaktär till marmorn. All sten är ”levande material” och ingen sten är den andra lik, vilket är en del av charmen med naturmaterial. Nya marmorskivor skall alltid behandlas ett par gånger i början. Behandla skivan med t ex ”Protect Marble & Stone” från Leather Master eller stryk ett tunt lager paraffinolja även kallad vitolja. Oljan kan med fördel ligga på ytan ett tag. Torka av och polera. Denna behandling är viktig för att ge skivan motståndskraft mot fläckar. Marmor är ett poröst material som är känsligt för spill.

Rengöring

Torka alltid omgående om du råkar spilla på marmorn. Ytan är extra känslig mot syror som t ex vin, kaffe och juice. Använd rengöringsprodukter avsedda för sten. För daglig rengöring använd en disktrasa som fuktas med vatten. Vanligt såpvatten räcker långt.

Varumärke

Andrarum

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt