Flexa Play Hög Pall

Rosa

Artikelnummer: 511088
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd30 cm
Längd30 cm
Höjd47 cm
Djup30 cm
Material
MaterialtypMDF
Övrigt
SerieFLEXA PLAY
FärgnamnRosa
Färg
StilTrendig
StilSkandinavisk
UtseendeTräMålat Trä

Produktinformation

FLEXA Play pall är en cool sittmöbel i skandinavisk stil som passar i hemmets alla rum. I barnrummet kan den dessutom användas som sängbord. FLEXA Play pall finns i pastellfärgerna mintgrönt, rosa, gult och vitt. 

Varumärke: FLEXA
FLEXA är ett välkänt företag som är specialiserade på tillverkning av barnmöbler i skandinavisk design. Alla produkter är utformade och anpassade för att skapa en trygg och stimulerande miljö för barnet i takt med att det växer. I FLEXAs sortiment finner du bland annat spjälsängar, juniorsängar, sängtillbehör, barnmatstolar och bäddtextilier.

FLEXA Play är en serie unika och lekfulla möbler för barn i åldrarna 0-5 år. Möblerna kan användas som fristående eller kombineras som du vill. FLEXA Play lyser upp barnkammaren med levande färger och det bästa inom skandinavisk design. Möblerna i serien FLEXA play är tillverkade av designern Charlotte Høncke som säger så här om serien:

”Jag arbetar alltid med en idé om att skapa en speciell stämning – för mig ska stämningen i ett barnrum vara trygg, varm, mysig och bjuda upp till lek. Därför har jag, i min FLEXA Play kollektion, valt att kombinera glada färger och varm, ljus ask med en rundad och enkel form. Jag hoppas härigenom att mina produkter kan bidra till att skapa förutsättningar för mysiga ramar kring både sömn och lek”.

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt