Flexa Play Enkelsäng

Vit 204x92x72

Artikelnummer: 511064

Specifikationer

Mått
Bredd92 cm
Längd204 cm
Höjd72 cm
Material
MaterialtypMDF
Övrigt
SerieFLEXA PLAY
FärgnamnVit
Färg
StilTrendig
StilSkandinavisk
UtseendeTräTyg

ProduktinformationVisa tillbehör

Flexa Play enkelsäng med en modern retro-look är perfekt för både barn och coola tonåringar. De mjuka formerna och härliga pasteller i kombination med en stark skandinavisk design-look kommer att lysa upp varje barns rum. Sängens vackra ben är tillverkade av finaste ask som för lätthet och värme till sängen. De färgade fötterna lägger till en lekfull touch på sängen. Flexa Play säng finns i pastellfärgerna mintgrönt, rosa, gult och vitt. Obs!Madrass ingår ej.

Varumärke: Flexa
Flexa är välkänt företag som är specialiserade på tillverkning av barnmöbler i skandinavisk design. Alla produkter är utformade och anpassade för att skapa en trygg och stimulerande miljö för barnet i takt med att det växer. I Flexas sortiment finner du bl.a. spjälsängar, juniorsängar, sängtillbehör, barnmatstolar och bäddtextilier.

FLEXA Play är en serie unika och lekfulla möbler för barn i åldrarna 0-5 år. Möblerna kan användas som fristående produkter eller kombineras som du vill. FLEXA Play lyser upp barnkammaren med levande färger och det bästa inom skandinavisk design. Möblerna i serien Flexa play är tillverkade av designern Charlotte Høncke som säger så här om serien:

”Jag arbetar alltid med en idé om att skapa en speciell stämning – för mig ska stämningen i ett barnrum vara trygg, varm, mysig och bjuda upp till lek. Därför har jag, i min FLEXA Play kollektion, valt att kombinera glada färger och varm, ljus ask med en rundad och enkel form. Jag hoppas härigenom att mina produkter kan bidra till att skapa förutsättningar för mysiga ramar kring både sömn och lek”.

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt