Klinker Hexagon Fingal 23X26,6

Om produkten
Översikt
  • Storlek:23X26.6 cm
  • Area (m2):0.504 m2
  • Antal/förp:11
  • Utseende:Matt
  • Färg:

Klinker Hexagon Fingal är en sexkantig, multifärgad granitkeramik i milda jordnära färger från serien Rift framtagen av spanska Vivies. Denna klinker mäter 230x266 mm.Formen är inspirerad av de enorma basaltkolonnerna som bland annat kan ses på Irland och ger verkligen en känsla av storhet och djupt rotad kultur. Fingal är en platta med flerfärgat geometriskt mönster som passar utmärkt att kombinera med andra mönster ur denna serie. Varma jordnära färger bidrar till en varm och inbjudande känsla.Hexagon Klinker Fingal passar i kök eller bad men även på väggar och golv i andra miljöer.  Denna serie kan användas i alla miljöer från både offentliga till mer personliga områden i hemmet.

Vårt kakel säljs per förpackning och priset avser en förpackning. I produktspecifikationen hittar du förpackningens kvadratmeter, och kan därmed räkna ut slutpriset.

Specifikationer
Produktinformation
Leverans
Kundsupport
Dagspris
689
:-
Delbetala från: 77:-/Månad
7% extra rabatt! Kod:
3d 19h 39m 1s
Gäller även prissänkta produkter. Ange koden i kassan.
Fri leverans inom 2-6 vardagar
Fåtal kvar!
Prisgaranti
1 års öppet köp
Fri frakt
Trustpilot
Såhär tycker våra kunder om oss:
BraTrustpilotRate
Baserat på 57661 recensioner
I'm so happy to have my money back from…
I'm so happy to have my money back from these scammers. All thanks to Mrs Kathy for helping me recover my funds. Check my headlines for her mailing details.
Wilson Peter(kathylewis364@gmail .com 2020-07-10
Hyfsat snabb leverans för att vara ett…
Hyfsat snabb leverans för att vara ett möbelföretag. Tyckte den leveranstid som angavs stämde överens för produkten. Trevligt bemötande av speditör. Ett minus är att produkten jag köpte är ändå ganska dyr, men när jag skulle skriva ihop den så passade inte alla delar helt hundra. Så vissa skruvar är inte helt åtdragna för det går inte.
Kund 2020-07-09