Black Friday
1852846(5).jpg
Marmor är ett fantastiskt vackert och levande material. En marmorbricka kan ge vilket rum som helst den där extra lilla lyxen och sätter den sista pricken över i:et. En marmorbricka ser lika exklusiv ut ståendes på matbordet som i badrummet eller i sovrummet. Marmor som material är både naturligt, hållbart och kan hålla hur länge som helst om man sköter det rätt.

Vanliga frågor & svar

Hur tar jag hand om min marmorbricka?

Marmor som material är ganska poröst. Som de flesta naturmaterial suger det åt sig det som finns på ytan. Ju torrare din marmor är, desto mer kommer det suga åt sig. För att motverka att du får bestående fläckar på din marmorbricka är det viktigt att hålla din marmorbricka ren, och återfettad. I och med att marmorn är lite känslig rekommenderas det att alltid använda underlägg mellan exempelvis ljus, glas, muggar osv. om du ställer något på din marmorbricka.

Rengöring av marmorbricka, vad ska jag tänka på?

Daglig rengöring kan ske genom att torka din marmorbricka med en lätt fuktad mikrofibertrasa. Är din bricka smutsig kan du använda lite grönsåpa då fettet i grönsåpan stänger marmorns porer och skyddar din marmorbricka. För att återfetta marmorbrickan kan du ta en ljus matolja eller specifik marmorolja, sprida ut det över brickan och låta det absorberas ett tag innan du torkar bort den överflödiga oljan.

Filtrera & sortera
Black Friday
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Black Friday