categoryTopBlock

Hexagon klinker

1st produkter
Klinker

Hexagon klinker har alltid varit ett populärt val av klinkers då det ger en mer levande och unik miljö. Plattorna har ett brett användningsområde och finns i många olika färger och mönster. Välkommen att utforska vårt stora sortiment av hexagon klinker billigt online.

Vanliga frågor och svar

Hur lägger jag hexagon klinker?

När det kommer till hexagon klinker är det bra om en yrkeskunnig person lägger det. I och med att plattorna är sexkantiga behövs det noggrann planering både inne och under arbetets gång. Det är därför bra att köpa extra plattor, då du får räkna med spill.

Vad är hexagon klinker?

Det som kännetecknar denna typ av klinker är att att varje platta är sexkantig. Denna klinker har funnits i många år och är en klassisk klinker att inreda golv eller väggar med. Det som skiljer hexagon klinker från vanligt klinker är dess speciella utseende när det är lagt, det liknar med andra ord inte vanligt klinker och skapar en häftig effekt för ögat.

Hur inreder jag med hexagon klinker?

Klinker används främst i badrum, kök och hall där det ofta kan bli blött. I och med att du kan köpa hexagon klinker i alla möjliga färger och mönster kan du skapa spännande och häftiga ytor i olika delar av ditt hem. Sätt en personlig prägel i ditt hem med hjälp av hexagon klinker.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar