Mönstrat kakel

5 st produkter
Kampanj
214c47c1b43906d3293e9584951fec560019a401.jpg
Med mönstrat kakel har du möjligheten att sätta din egen prägel på rummet. Hos Trademax hittar du ett stort utbud av kakel i många olika färger och mönster. Välkommen att utforska vårt stora utbud och beställ ditt nya kakel billigt online.

Vanliga frågor om mönstrat kakel

Hur inreder jag med mönstrat kakel?

Vill du skapa ett snyggt och häftigt intryck till ditt hem är mönstrat kakel ett bra alternativ. Med vackra mönster bryter du av stilen i hemmet som ger en ombonad känsla till rummet du väljer att kakla. Vanligtvis kaklar man i köket, hallen eller badrummet, och du bestämmer själv om du vill kakla golv eller väggar.

Vilka mönster erbjuder Trademax på sitt kakel?

Vi erbjuder ett varierat utbud av mönster på kakel. Hos Trademax hittar kakel i marmor, kakel som påminner om natursten och härligt marockanskt kakel. Du hittar även kakel i olika färger. Beställ det som du tycker är snyggast och bäst matchar ditt behov.

Hur monterar jag mönstrat kakel?

Ibland behöver du mönsterpassa kaklet, vilket innebär att du behöver jobba efter linjer och inte kryss. Genom att göra fogen så smal som möjligt framhäver du mönstret, resultatet kommer även se mer enhetligt ut.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj