Entretak & skärmtak

91 st produkter
1183101(6).jpg

Med hjälp av ett tak ovanför din ytterdörr skapar du en mer inbjudande känsla. Dessutom så skyddar taket din ytterdörr och hjälper ditt hus att fortsatt vara i gott skick. Hos Trademax hittar du billiga entrétak av hög kvalitet. Välkommen att bläddra bland vårt stora utbud.

Vanliga frågor och svar

Hur sätter jag upp ett entrétak?

Många av våra modeller levereras färdigmonterade, det betyder att du endast behöver fästa dem på väggen. Tänk på att olika husfasader kräver olika typer av monteringslösningar. Hos Trademax hittar du många olika modeller av tak där de i regel är underhållsfria och har en lång livslängd.

Vilka fördelar finns det med tak ovanför dörr?

Din ytterdörr utsätts för stora påfrestningar, så med hjälp av ett tak ovanför dörren skyddar du den mot regn, sol, vind och annan typ av nederbörd. Med andra ord så kan ett entrétak se till att ditt hus och ytterdörr fortsätter se snygg ut.

Vilka modeller på tak erbjuder Trademax?

Hos Trademax hittar du många olika modeller i olika stilar. Är du på jakt efter en mer klassisk takmodell med strama former hittar du det i vårt utbud. Vi erbjuder även tak som har en mer gammeldags och retro stil. Med andra ord så har vi något för alla.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende