Cura Pearl Basic Tyngdtäcke 6kg

- Vit

Om produkten
Översikt

CURA Pearl Basic är ett prisvärt tyngdtäcke bestående av fem lager som alltid kommer att bidra med en god natts sömn. CURA Pearl Basic är ett billigare alternativ till CURA Pearl Classic som har ett yttertyg av polyester istället för bomull. Effekten av tyngden är densamma och tack vare den billiga konstruktionen är täcket effektivt och tillgängligt för alla människor.

Produktinformation

  • För att säkerställa en känsla av kontinuerlig omfattning utgörs vikten av glaspärlor som är jämnt fördelade i täckets mönster.
  • Välj mellan olika vikter.
  • Maskintvätt: 40 grader.

Välj ett tyngdtäcke

Ett tyngdtäcke skapar ett tryck mot användarens hud som skapar en känsla av omfamning – precis som när man blir kramad av någon. De djupt liggande hudreceptorerna stimuleras av trycket och skickar ut signaler till hormonsystemet som i sin tur börjar producera och frisätta hormoner som oxytocin och serotonin. Det bidrar med andra ord med ökad avslappning och bättre sömn.

CURA Pearl Basic är tyngdtäcken som genererar positiva känslor och ökad avslappning. Välj ett täcke som motsvarar 10-15% av din egen kroppsvikt och köp till rekommenderade CURA-påslakan för att hålla täcket på plats på bästa möjliga sätt.

Specifikationer
Produktinformation
5(1)
Recensioner
Leverans
Kundsupport
Varumärke
Dagspris
849
:-
Delbetala från: 84:-/Månad
Fri leverans inom 3-8 vardagar
Prisgaranti
1 års öppet köp
Fri frakt
Trustpilot
Såhär tycker våra kunder om oss:
BraTrustpilotRate
Baserat på 59615 recensioner
Trevligt bemötande och bra pris
Trevligt bemötande och bra pris
peter zachrison 2020-09-27
Mycket trevligt bemötande.
Mycket trevligt bemötande.
Kund 2020-09-27