Vita kuddfodral

Visar 52 prisvärda produkter
Sortera på
  • Vit

Hur ofta ska jag tvätta mitt kuddfodral?

Det rekommenderas i regel att du ska tvätta dina sängkläder, inklusive kuddfodral, varannan vecka. En del faktorer kan dock medverka till att du bör tvätta oftare, till exempel om du har pälsdjur eller småbarn som sover i din säng. När det gäller kuddfodral till kuddar som du kanske inte nödvändigtvis sover med, de kanske har sin plats på exempelvis soffan, kan du såklart sprida ut tvättarna oftare. Försök hitta din egen balans mellan att hålla kuddfodralen fräscha och att inte slita ut dem för fort. Vita kuddfodral är förstås mer känsliga för smuts än andra färger, och du kan därför behöva tvätta dessa oftare.

Vilken betydelse har kuddfodralets färg?

Färgen på dina kuddfodral kan vara viktigare än du tänker på vid första ögonkastet. Varje färg är källa för sinnesintryck och signalerar olika meddelanden till hjärnan. Vita kuddfodral representerar till exempel fredens, lugnets och renlighetens. Den vita färgen lugnar dig, vilket såklart är en mycket god egenskap för ett kuddfodral när du slår dig ned i soffan för att slappna av.

Hur bidrar vita kuddfodral till lugn?

Anledningen bakom att vita kuddfodral, och vit färg överlag, anses bringa lugn är den sterila och neutrala kulören. Den associeras lätt till sjukhusmiljö och den vita fredsflaggan. Vitt är därför ett bra val när du inte vill röra upp känslor eller bli distraherad. Vitt är också väldigt lätt att matcha tillsammans med andra färger och smälter ofta framgångsrikt in bland övrig inredning, vilket gör det till en populär färg på kuddfodral.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Form
Funktion
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar