Rosa kuddfodral

Visar 37 prisvärda produkter
Sortera på
  • Rosa

Skär sig färgen om jag har rosa kuddfodral?

Det finns de som undviker rosa färg på grund av risken att det är en färg som riskerar att skära sig i kombination med andra färger. Det är förvisso sant att rosa fungerar mindre bra med somliga färger, till exempel orange eller grönt, men det är långt ifrån sanningen när det gäller alla färger. Brunt, vitt och inte minst grått är alla bra exempel på färger som är mycket behagliga att titta på i kombination med rosa. Rosa kuddfodral på en grå soffa är alltså ett alldeles utsökt exempel på hur du kan använda rosa i din inredning.

Är inte rosa kuddfodral för barn?

Rosa har en viss association med barn och tonåringar, det är riktigt. I synnerhet ju mörkare den rosa färgen tenderar att vara. Däremot står den rosa färgen för så mycket mer än bara barnslighet eller ungdom. Det är också en färg för romantik, empati, omtanke och omsorg. För dig som är en positiv person och vill att färgen på dina kuddfodral ska motsvara din personlighet är rosa inget dumt val alls, oavsett ålder.

När ska jag tvätta mitt kuddfodral?

Svaret beror på vem det är som använder kuddarna och hur de används. Gäller det kuddfodral som används som örngott i sängen rekommenderas att du tvättar dina sängkläder ungefär varannan vecka. Ännu oftare om du till exempel har en hund som sover i sängen också. Använder du dock kuddarna som prydnader kan du såklart sprida ut tvättarna mer sällan. Då slits inte fodralen heller lika hårt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Form
Funktion
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar